ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τίμησαν την Ελλάδα στο Τόκιο τα μέλη της My Ομάδα των My market

Τίμησαν την Ελλάδα στο Τόκιο τα μέλη της My Ομάδα των My market

Οι Γκολομέεβ, Ντουντουνάκη, Βαζαίος και Φραντζεσκάκης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην ιαπωνική πρωτεύουσα, ενώ ανυπομονούν για τη συμμετοχή της Στέλλας Σμαραγδή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από τότε που τα My market παρουσίαζαν μία ομάδα νέων αθλητών για τους οποίους και θα φρόντιζαν για τη στήριξή τους, κάνοντας την καθημερινότητα και τις προπονήσεις τους πιο εύκολες. Με οδηγό τις αξίες της εταιρείας, που είναι κοινές με εκείνες του αθλητισμού όπως το Πάθος, η Συνέπεια, η Φροντίδα η Τόλμη, τα My market στηρίζουν ουσιαστικά και έμπρακτα τους νέους αθλητές και τον κλασσικό αθλητισμό της Ελλάδας.

Φέτος το καλοκαίρι, με το βλέμμα πλέον στραμμένο στο Τόκιο, όπου διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όλη η οικογένεια των Mymarket παρακολούθησε τα μέλη της My Ομάδα, να εκπροσωπούν τη χώρα μας κάνοντας υπερήφανη όλη την Ελλάδα και φυσικά τους ίδιους.

Τίμησαν την Ελλάδα στο Τόκιο τα μέλη της My Ομάδα των My market

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολούθησαν όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες τον 21χρονο σφυροβόλο, Χρήστο Φραντζεσκάκη, να μπαίνει με τόλμη στο στάδιο για την πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είδαν τον συγκλονιστικό ημιτελικό της Άννας Ντουντουνάκη, η οποία δεν συγκράτησε τα δάκρυά της μετά το τέλος του, όταν έμαθε ότι έμεινε στην ένατη θέση και πως αποκλείστηκε μόλις για έξι εκατοστά του δευτερολέπτου από τον τελικό των 100μ. πεταλούδα.

Τίμησαν την Ελλάδα στο Τόκιο τα μέλη της My Ομάδα των My market

Παρακολούθησαν τον Ανδρέα Βαζαίο που με απύθμενο πάθος βούτηξε στην πισίνα του Τόκιο φορώντας το γαλανόλευκο σκουφάκι, μένοντας τελικά εκτός ημιτελικών των 200μ. μεικτή ατομική. Είδαν μέσα από τις οθόνες τους τον Κριστιάν Γκολομέεβ, που παρέμεινε συνεπής στα καλά πλασαρίσματα που έχει τα τελευταία χρόνια και τερμάτισε πέμπτος στον τελικό των 50μ. ελεύθερο.

Τίμησαν την Ελλάδα στο Τόκιο τα μέλη της My Ομάδα των My market

Ανάμεσα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες που παρακολούθησαν τις προσπάθειες των τεσσάρων πρωταθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήταν και η Στέλλα Σμαραγδή. Το πέμπτο μέλος της My Ομάδα με έντονο το πνεύμα ενότητας παρακολούθησε με αγωνία κάθε κούρσα και ρίψη των τεσσάρων πρωταθλητών. Έτσι κι εκείνοι με τη σειρά τους ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της 26χρονης σπρίντερ και άλτριας η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της θα συμμετάσχει για τρίτη φορά στην καριέρα της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (24/08-05/09), διεκδικώντας μάλιστα υψηλές θέσεις έπειτα και από την ήδη επιτυχημένη χρονιά και το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος τον Ιούλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ