ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Προπονητής Γιαννιώτη: "Είναι ασταμάτητος"

Προπονητής Γιαννιώτη: "Είναι ασταμάτητος"

Ο προπονητής και κουμπάρος του Σπύρου Γιαννιώτη, Νίκος Γέμελος τόνισε ποια είναι η επιθυμία του αθλητή του. Η επίσημη δήλωση του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου.

" Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να υπάρχουν ανοιχτά κολυμβητήρια", υποστήριξε ο προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη, Νίκος Γέμελος μετά την απονομή στον αθλητή του, του χρυσού μεταλλίου στα 10χλμ. ανοιχτής θαλάσσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Οι δύο άνδρες, αδερφικοί φίλοι και κουμπάροι, συνεργάζονται μαζί από την εποχή της σπουδαίας ομάδας στη σκυταλοδρομία 4χ200μ. ελεύθερο.

" Ήταν μια πάρα πολύ καλή κούρσα από την αρχή. Περίμενε και στα τελευταία δυόμισι περίπου χιλιόμετρα οδήγησε όλη την κούρσα. Κατάφερε να κερδίσει και του αξίζουν συγχαρητήρια που άντεξε την πίεση τόσο σπουδαίων αντιπάλων. Ο Σπύρος είναι ασταμάτητος και φυσικά ο μεγαλύτερος αθλητής με τον οποίο έχω δουλέψει ποτέ. Πλέον το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας, είναι να υπάρχουν ανοιχτά κολυμβητήρια. Εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό τότε σε συνδυασμό με σωστή προετοιμασία μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα", υποστήριξε ο κ.Γεμελος.

Παρών στο Moll de la Fusta ήταν και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος. " Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστεί κανείς για τον άνθρωπο και αθλητή που ακούει στο όνομα Σπύρος Γιαννιώτης. Ο Γιαννιώτης είναι μοναδικός στον ελληνικό αθλητισμό. Αναφορικά με την σημερινή του επιτυχία, έχω να πω, πως έρχεται σε πολύ δύσκολες εποχές για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία και το χρυσό αυτό μετάλλιο που άλλες φορές θα χαρακτηριζόταν θρίαμβος, τώρα μπορεί να του αποδοθεί και ο τίτλος θαύμα. Μπράβο στον Σπύρο και σε όλους όσους βρίσκονται δίπλα του", δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ