ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πλατανιώτη - Παπάζογλου: Θριαμβευτικά στο Τόκιο με την υποστήριξη της bwin!

Πλατανιώτη - Παπάζογλου: Θριαμβευτικά στο Τόκιο με την υποστήριξη της bwin!

Το «χρυσό ντουέτο» της ελληνικής συγχρονισμένης κολύμβησης έγραψε για μια ακόμα φορά ιστορία, με την bwin να στηρίζει περήφανα τις προσπάθειές του.

Η παρουσία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης μάς είχε προετοιμάσει. Η «αμαζόνα» της συγχρονισμένης και μέλος της Team Future της bwin, κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο ελεύθερο και ασημένιο στο τεχνικό του σόλο και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που φορά δύο ευρωπαϊκά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση! Ήταν το επιστέγασμα της δικής της αλματώδους εξέλιξης, αλλά και μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν γινόταν να χαθούν. Ήταν χαρακτηριστικό ότι, αμέσως μετά τη μεγάλη της επιτυχία, επικεντρώθηκε στην επιστροφή της στην Ελλάδα και στην τελειοποίηση των χορογραφιών που θα εκτελούσε με την Εβελίνα Παπάζογλου στο Προολυμπιακό της Βαρκελώνης, στην τελευταία μεγάλη παράσταση πριν το Τόκιο.

Οι προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει οι δύο αθλήτριες δεν διαψεύστηκαν. Κατάφεραν να σφραγίσουν το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, χαράσσοντας πορεία για το Τόκιο με σκληρή δουλειά και αξίες. Τις ίδιες αξίες που μοιράζεται η bwin, αποφασίζοντας να στηρίξει οικονομικά και ηθικά τις προσπάθειές τους.

Μέλη της Team Future

Πλατανιώτη και Παπάζογλου «αγκαλιάστηκαν» από το διεθνές στοιχηματικό brand κατά τη διάρκεια του πρώτου Lockdown, έπειτα από την αναβολή των Αγώνων του Τόκιο λόγω της πανδημίας. Ήταν μια εποχή αβεβαιότητας για ένα μεγάλο ποσοστό αθλητών, οι οποίοι έβλεπαν τους κόπους ολόκληρων χρόνων να πηγαίνουν στράφι και την προσπάθειά τους να ξεκινά εκ νέου. Στους μήνες που ακολούθησαν, η bwin όχι απλά συνέχισε τη στήριξη σε όσους ήδη χορηγούσε, αλλά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την ομάδα της. Δημιούργησε την Team Future, η οποία αποτελείται από 18 ταλαντούχους αθλητές ατομικών αθλημάτων, που μοχθούν καθημερινά για να πετύχουν το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα κορίτσια της συγχρονισμένης κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι βρήκαν έναν σύμμαχο που θα είναι δίπλα τους στα εύκολα και στα δύσκολα, που φροντίζει για τη βελτίωση των συνθηκών και τις βοηθά να επικεντρωθούν στις προπονήσεις και τους αγώνες, να πάρουν μέρος σε περισσότερες διοργανώσεις και να τελειοποιήσουν την προπόνησή τους. Η στήριξη αυτή τις απελευθέρωσε και η παρουσία τους στις πισίνες είναι η καλύτερη απόδειξη!

Στην κορυφή με την bwin!

Η Ευαγγελία και η Εβελίνα είναι δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, που χάραξαν τη δική τους πορεία στον ελληνικό αθλητισμό και ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φτάσουν ακόμα ψηλότερα. Η Πλατανιώτη βρήκε στη συγχρονισμένη κολύμβηση τον τρόπο για να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες, τον χορό και το νερό, ενώ η Παπάζογλου μπήκε στις πισίνες σε ηλικία 4.5 ετών και αμέσως κατάλαβε ότι έχει βρει το άθλημα που της ταιριάζει. Αμφότερες έμαθαν από πολύ μικρή ηλικία πώς να ανταποκρίνονται σε ένα τόσο απαιτητικό άθλημα, με πειθαρχία και σκληρή δουλειά.

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν σε μικρή ηλικία στον ίδιο σύλλογο, στη Μεταμόρφωση. Η εξέλιξή τους ήταν παράλληλη και η αγάπη τους για το άθλημα που είχαν επιλέξει τις έφερε κοντά. Έπειτα από αρκετές προπονήσεις που έκαναν μαζί, έγιναν επίσημα ντουέτο το 2014, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή τόσο για τις ίδιες, όσο και για την ελληνική συγχρονισμένη κολύμβηση. Μαζί πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μαζί ταξίδεψαν σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα είχαν και σημαντικές ατομικές διακρίσεις. Πάντα με ήθος και υψηλές αξίες, τις οποίες μοιράζεται και η bwin.

Στον δρόμο για το Τόκιο, είχαν στο πλευρό τους το διεθνές στοιχηματικό brand, ένα νέο μέλος της ομάδας τους, που φροντίζει για όλες τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Στο τέλος της ημέρας, γνωρίζουν καλά πως ο λόγος που τις υποστηρίζει είναι η αληθινή αγάπη για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι οι επιτυχίες που θα έρθουν. Η πολύπλευρη αυτή στήριξη είναι εμφανής κάθε φορά που μπαίνουν στην πισίνα, σε κάθε αγώνα που δίνουν για το μετάλλιο…

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ