ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πελεγκρίνι: Δάκρυσε μετά την πρόκριση για 5η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Φεντερίκα Πελεγκρίνι
Για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Φεντερίκα Πελεγκρίνι PRINT SCREEN YOUTUBE

H βασίλισα των 200 μέτρων στις πισίνες, Φεντερίκα Πελεγκρίνι, εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες για 5η φορά στην τεράστια καριέρα της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει live στην τηλεόραση τα δάκρυά της (VIDEO).

Ούτε η πανδημία μπορεί να σταματήσει την Φεντερίκα Πελεγκρίνι! Η Ιταλίδα χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κολύμβηση εξασφάλισε για πέμπτη φορά στην καριέρα της το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες νικώντας σε σειρές 200 μέτρων στο Ριτσόνε με χρόνο 1’56’'69 και η συνέχεια την βρήκε να λυγίζει on camera.

"Κλαίω από συγκίνηση. Δεν ήταν εύκολοι μήνες, το να κολυμπάς αυτή την περίοδο δεν ήταν εύκολο. Είχαμε πολλή δουλειά να κάνουμε, υπήρχε αμφισβήτηση. Ωστόσο το εισιτήριο της πρόκρισης που έψαχνα, ήρθε.

Είμαι επίσης χαρούμενη και για το χρόνο μου, είμαστε στην ίδια γραμμή με όλα τα άλλα εθνικά πρωταθλήματα που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Είναι πολλές οι πέντε συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες", τόνισε συγκινημένη με δηλώσεις στη μεικτή ζώνη.

Υπενθυμίζεται πως η 32χρονη πλέον Πελεγκρίνι κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ελεύθερο γυναικών σε μεγάλη πισίνα και έχει κατακτήσει χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2008 στο Πεκίνο ενώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης το 2009 έγινε η πρώτη γυναίκα που έσπασε το φράγμα των 4 λεπτών στα 400 μέτρα ελεύθερο, κάνοντας χρόνο 3:59.15.

Photo Credits: Print Screen Youtube

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ