ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κολύμβηση: Με μάσκα γάτας στην απονομή του χρυσού μεταλλίου ο Ρίλοφ

Ο Εβγκένι Ρίλοφ με μάσκα γάτας στην απονομή του χρυσού μεταλλίου
Ο Εβγκένι Ρίλοφ με μάσκα γάτας στην απονομή του χρυσού μεταλλίου 2021 JAE C. HONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Εβγκένι Ρίλοφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου φορώντας μάσκα που απεικόνιζε μία... γάτα.

Ο Ρώσος, Εβγκένι Ρίλοφ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα αγωνίσματα του ύπτιου καθώς μετά το χρυσό στα 100 μέτρα, κατέκτησε άλλο ένα, αυτή τη φορά στα 200 μέτρα ύπτιο σημειώνοντας μάλιστα Ολυμπιακό ρεκόρ. Η μάσκα που επέλεξε να φορέσει στο βάθρο μετά την μεγάλη του επιτυχία ήταν σαφώς ιδιαίτερη καθώς απεικόνιζε το στόμα μίας γάτας.

Ο αθλητής από τη Ρωσία, που αμφισβητήθηκε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους του και συγκεκριμένα από τον Ράιαν Μέρφι για το αν η κούρσα του ήταν "καθαρή" ή όχι, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου φορώντας μία μάσκα που απεικόνιζε το στόμα μίας γάτας. Η επιλογή του αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς σχολιάστηκε αρκετά και ήταν σίγουρα κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ