ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κολύμβηση: Η τεχνολογία ένωσε τη Νότιο Αφρική με την Ιαπωνία για χάρη της Σενμέικερ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κολύμβηση: Η τεχνολογία ένωσε τη Νότιο Αφρική με την Ιαπωνία για χάρη της Σενμέικερ

Η Τατιάνα Σενμέικερ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο, βλέποντας εν συνεχεία την τεχνολογία να της επιτρέπει να πανηγυρίσει μαζί με την οικογένειά της, που βρίσκεται στη Νότιο Αφρική.

Ο κορονοϊός έχει υποχρεώσει πολλούς αθλητές να ταξιδέψουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δίχως την οικογένειά τους, η οποία είναι υποχρεωμένη παρακολουθεί από την τηλεόραση όσα γίνονται. Στην περίπτωση της Τατιάνα Σενμέικερ η τεχνολογία βοήθησε πάντως προκειμένου να εκμηδενιστεί η απόσταση ανάμεσα στην Ιαπωνία και τη Νότιο Αφρική.

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ στα 200μ πρόσθιο, η Τατιάνα Σενμέικερ είχε την ευκαιρία να δει τα μέλη της οικογένειάς της να πανηγυρίζουν για την τεράστια επιτυχία, έχοντας αγκαλιά τη συναθλήτριά της -επίσης από τη Νότιο Αφρική- Κέιλιν Κορμπέτ.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ