ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Αιχμές από Μέρφι κατά Ρίλοφ: "Η κούρσα πιθανότατα δεν ήταν "καθαρή"

Μέρφι και Ρίλοφ στην απονομή των μεταλλίων
Μέρφι και Ρίλοφ στην απονομή των μεταλλίων PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 GREGORY BULL / ASSOCIATED PRESS

Επίθεση και σαφείς αιχμές από τον Ράιαν Μέρφι κατά του Εβγκένι Ρίλοφ, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. και τα 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σαφείς αιχμές κατά του νικητή των 100μ. και 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Εβγκένι Ρίλοφ, άφησε ο απελθών Ολυμπιονίκης των δύο αγωνισμάτων, Ράιαν Μέρφι. Στις δηλώσεις του μετά τον τελικό των 200μ., όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ο Αμερικανός κολυμβητής έκανε λόγο για μία κούρσα που "πιθανότατα δεν ήταν "καθαρή".

"Έχω 15 σκέψεις, οι 13 από αυτές θα με βάλουν σε μπελάδες. Είναι αυτό που είναι. Προσπαθώ να μην μπλέκω σε αυτά. Είναι τεράστιο ψυχικό θέμα για εμένα, να κολυμπάω σε μία κούρσα που πιθανότατα δεν ήταν "καθαρή", είπε ο Μέρφι.

Ο Ρίλοφ, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Μέρφι, αρκέστηκε να απαντήσει ότι "δεν καταλαβαίνω αυτόν τον υπαινιγμό. Εγώ επικεντρώνομαι στο αποτέλεσμα".

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία τελεί υπό τιμωρία λόγω υποθέσεων ντόπινγκ και οι αθλητές της αγωνίζονται στο Τόκιο υπό την Ολυμπιακή σημαία και με την ονομασία Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ