ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Στα ημιτελικά των 50μ πρόσθιο ο Ασπούγαλης

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Στα ημιτελικά των 50μ πρόσθιο ο Ασπούγαλης

Ο Αρκάδιος Γιώργος Ασπούγαλης με χρόνο 27.62 προκρίθηκε στα ημιτελικά των 50μ πρόσθιο. Έμειναν εκτός στο ίδιο αγώνισμα οι Μερετσόλιας και Θώμογλου.

Με μία ακόμα πρόκριση στα ημιτελικά ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα των προκριματικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στη Ρώμη.

Μετά τη Νόρα Δράκου και ο Αρκάδιος - Γιώργος Ασπούγαλης προκρίθηκε στα ημιτελικά των 50μ. πρόσθιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε στην τέταρτη προκριματική σειρά όπου τερμάτισε πέμπτος με 27.62, όμως αυτό ήταν αρκετό για να του δώσει την πρόκριση με τον 14ο χρόνο.

Στην ίδια σειρά ο Κωνσταντίνος Μερετσόλιας ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 28.32, ενώ ο Σάββας Θώμογλου τερμάτισε στην όγδοη θέση της δεύτερης προκριματικής και με 29.28. Αμφότεροι έμειναν εκτός συνέχειας.

Στα 200μ πεταλούδα ο Απόστολος Σίσκος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 2:00.85 και ήταν όγδοος στην τρίτη προκριματική σειρά. Με τον συγκεκριμένο χρόνο είναι πρώτος αναπληρωματικός σε περίπτωση που αποσυρθεί κάποιος από τα ημιτελικά.

Τέλος, ο Δημήτρης Μάρκος αγωνίστηκε στην πρώτη προκριματική σειρά των 1500μ και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 15:14.11 και έμεινε εκτός συνέχειας.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ