ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ευρωπαϊκό 25άρας: Τελικός με τρομερούς χρόνους για Βαζαίο και Χρήστου

Ο Ανδρέας Βαζαίος
Ο Ανδρέας Βαζαίος INTIME

Με την καλύτερη επίδοση προκρίθηκε ο Ανδρέας Βαζαίος στον τελικό των 200 μέτρων μικτής ατομικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας. Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο και εισιτήριο τελικού για τον Απόστολο Χρήστου.

Παρόντες στους τελικούς των 200μ. μικτής ατομικής και 100μ. ύπτιου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας που διεξάγεται στο Καζάν θα είναι τόσο ο Ανδρέας Βαζαίος όσο και ο Απόστολος Χρήστου μετά τις εντυπωσιακές επιδόσεις τους στις ημιτελικές σειρές.

Ο πρώτος επιβεβαίωσε με τρόπο ξεκάθαρο ότι είναι αποφασισμένος να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Ο σπουδαίος κολυμβητής πέρασε στη μάχη των μεταλλίων με τον κορυφαίο χρόνο (1.53.08) και λογίζεται ως το φαβορί για το χρυσό. Στο ίδιο αγώνισμα ο Γιώργος Σπανουδάκης βελτίωσε ξανά το ατομικό ρεκόρ του, αλλά έμεινε 9ος και εκτός συνέχειας.

Ο δεύτερος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο με 49.98 και εισήλθε στον τελικό με την τρίτη καλύτερη επίδοση. Άρα έχει μεγάλες πιθανότητες για μία θέση στο βάθρο. Παράλληλα έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατεβαίνει τα 50 δεύτερα σε 25άρα πισίνα. Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ ήταν του ίδιου (50.55), ενώ είναι το τρίτο που καταρρίπτει σε αυτούς τους αγώνες (δυο φορές στα 50 μ. ύπτιο).

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΖΑΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ