ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Χρήστου: "Ήταν καλή προσπάθεια, ένιωσα καλύτερα απ' ό,τι στο ύπτιο"

Χρήστου: "Ήταν καλή προσπάθεια, ένιωσα καλύτερα απ' ό,τι στο ύπτιο"

Ο Απόστολος Χρήστου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την προσπάθεια που έκανε στα 100μ ελεύθερο, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

Ο Απόστολος Χρήστου έκανε σπουδαία προσπάθεια στα προκριματικά των 100μ. ελεύθερο, αλλά έχασε για μόλις 0.06'' το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα του, ο 25χρονος κολυμβητής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, κάνοντας παράλληλα τον έως τώρα απολογισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια, σαν κούρσα την ένιωσα καλύτερη από το ύπτιο. Υπήρχε λιγότερη πίεση, αλλά κυρίως φάνηκε πως μέρα με τη μέρα εγκλιματίζομαι καλύτερα στους αγώνες, όπως επίσης φάνηκε πως μου στοίχισε ότι ήρθαμε πολύ κοντά στη διεξαγωγή των αγώνων, μόλις πέντε μέρες πριν αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ίσως ο τερματισμός, αν ήταν καλύτερες οι χεριές μου, θα μπορούσα να κολυμπήσω γρηγορότερα και να έχω χρόνο για να προκριθώ. Κρατάω ότι είμαι καλύτερα, βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα και κατάλαβα τι έφταιξε και δεν ήμουν τόσο καλός στο ύπτιο.

Έκανα μια καλή προσπάθεια στο ύπτιο, για λίγο δεν βρέθηκα στον τελικό ενώ ήταν στις δυνατότητές μου. Κρατάω επίσης την κούρσα στο ελεύθερο, κολύμπησα πολύ κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ, μόλις 11 κλάσματα του δευτερολέπτου πάνω κι έτσι συνεχίζω τη διοργάνωση, με στόχο να δω πώς θα είμαι στα 100 μέτρα ύπτιο, στο μεικτό. Από εκεί και πέρα θα βγάλω το τελικό συμπέρασμα για το τι δεν πήγε καλά τις δύο πρώτες ημέρες στο ύπτιο.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με την ομάδα, έχουμε καλή χημεία με όλα τα παιδιά, πιστεύω θα κάνουμε μια καλή προσπάθεια".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ