ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Στον τελικό και του ακροβατικού της καλλιτεχνικής κολύμβησης η Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης σε στιγμιότυπο από τον προκριματικό.
Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης σε στιγμιότυπο από τον προκριματικό. 2022 AP PHOTO/ANNA SZILAGYI

Η Εθνική Ελλάδας θα έχει παρουσία και στον τελικό του highlight της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Με μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση στον προκριματικό του highlight της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6), η Εθνική Ελλάδας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με την 5η καλύτερη βαθμολογία, από τις 15 ομάδες που έλαβαν μέρος στον προκριματικό.

Η Ελλάδα, με τις Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς και Λυδία Παπαναστασίου (αναπλ. Ζωή Καράγγελου) συγκέντρωσε 88.6000 βαθμούς.

Η Ουκρανία πέρασε πρώτη με 94,2333, η Ιταλία δεύτερη με 91,6667 β. και τρίτη η Ισπανία με 91,3667 β. Το τέταρτο Μεξικό βαθμολογήθηκε με 88,5333 β.

Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο (25/6) στις 17:00.

Το απόγευμα της Πέμπτης (23/6, 17:00) οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου αγωνίζονται στον Τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου (ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ Sports).

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ