ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καλλιτεχνική κολύμβηση: Η Πλατανιώτη θα αγωνιστεί στο ντουέτο

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη 2019 MARK BAKER/ ASSOCIATED PRESS

Κανονικά θα αγωνιστεί η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον αυριανό (2/3) προκριματικό στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης ως ντουέτο της Εβελίνας Παπάζογλου.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αγωνιστεί κανονικά στον αυριανό προκριματικό στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, όπως γνωστοποίησε σήμερα η ΕΟΕ. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε στο Τόκιο και υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού, το οποίο ήταν αρνητικό, με αποτέλεσμα να μείνει στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ δηλώθηκε στο ντουέτο, στο οποίο αρχικά είχε δηλωθεί η Μαρία-Ελλη Αλζιγκούζη-Κομηνέα, ως παρτενέρ της Εβελίνας Παπάζογλου.

Το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναφέρει:

"Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στο Τόκιο, υποβλήθηκε σε τέστ κορωνοϊου στο αεροδρόμιο, το οποίο ήταν αρνητικό και θα μείνει στο Ολυμπιακό Χωριό.

Μετά από προσπάθειες του Αρχηγείου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή, η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής δηλώθηκε στους Αγώνες και την Δευτέρα θα αγωνιστεί κανονικά με την Εβελίνα Παπάζογλου στον προκριματικό του ντουέτου (13:30 ώρα Ελλάδας).

Η Πλατανιώτη είχε υποβληθεί σε τεστ το οποίο ήταν αρνητικό πριν αναχωρήσει για την Ιαπωνία".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ