ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καλλιτεχνική κολύμβηση: Από την καραντίνα σε ξενοδοχείο στο Ολυμπιακό Χωριό η ελληνική αποστολή

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καλλιτεχνική κολύμβηση: Από την καραντίνα σε ξενοδοχείο στο Ολυμπιακό Χωριό η ελληνική αποστολή
ΕΟΕ

Στο Ολυμπιακό Χωριό μετακόμισε η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, ύστερα από την παραμονή της σε ξενοδοχείο καραντίνας στο Τόκιο.

Στο Ολυμπιακό Χωριό έφτασε η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης που ήταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης λόγω επαφής με μέλος της ομάδας που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Όλα τα τεστ που υποβλήθηκαν οι αθλήτριες ήταν αρνητικά και θα υποβληθούν σε ένα ακόμη, το πρωί του Σαββάτου. Αν και αυτό είναι αρνητικό, τότε θα μπουν κανονικά στην πισίνα για προετοιμασία ενόψει του αγώνα τους στο ομαδικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την ομάδα υποδέχθηκε ο αρχηγός αποστολής Μιχάλης Φυσεντζίδης και ζήτησε από όλες τις αθλήτριες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, ενώ οδηγίες έδωσε και ο γιατρός της αποστολής, Γιώργος Μαρίνος.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ