ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης
EUROKINISSI SPORTS

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι στα τελευταία τεστ που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας της καλλιτεχνικής κολύμβησης, ένα μέλος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιωρεί την ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς ένα ακόμα μέλος της βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Συνολικά τα ενεργά κρούσματα στην Εθνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης είναι έξι, καθώς την πρώτη φορά βρέθηκε ένα μέλος θετικό, ενώ σε επανέλγχο ανιχνεύθηκαν άλλα τρία θετικά δείγματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ: "Ένα ακόμα μέλος της Εθνικής ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο ειδικό ξενοδοχείο όπου μένουν και τα υπόλοιπα μέλη.

Συνολικά σε καραντίνα είναι η σύνοδος, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορωνοϊό και άλλες πέντε μέλη της ομάδας.

Όλα τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία βρίσκονταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα μέλη της ομάδας, τα οποία δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και τα βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ