ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων όλη η ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων όλη η ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Πέρα από το ομαδικό και το ντουέτο των Πλατανιώτη και Παπάζογλου βγαίνει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Η ατυχία της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης δεν έχει τελειωμό. Όπως ανακοινώθηκε λόγω των τριών νέων κρουσμάτων πέρα από το ομαδικό η Ελλάδα δε θα έχει εκπροσώπηση στη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων ούτε στο ντουέτο.

Το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής ενημερώθηκε πως όλα τα μέλη της καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό συμβαίνει γιατί παρά τα αρνητικά τεστ και οι υπόλοιπες αθλήτριες θεωρούνται στενές επαφές των τριών που βρέθηκαν θετικές σε κορονοϊό.

Είναι περιττό να αναφέρουμε πως ειδικά η περίπτωση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη φτάνει στα όρια του βραβείου κακοτυχίας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε βρεθεί θετική πριν την αναχώρηση της ομάδας, έμεινε στην Αθήνα κατάφερε τελευταία στιγμή να φτάσει στο Τόκιο και να αγωνιστεί χτες (2/8) στο ντουέτο με την Εβελίνα Παπάζογλου και τώρα της αφαιρούν το δικαίωμα να ολοκληρώσει την προσπάθεια της.

Βέβαια, εκείνο που είναι σημαντικό τώρα είναι να ξεπεράσουν οι αθλήτριες αυτή την περιπέτεια και να επιστρέψουν υγιείς στην Αθήνα. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές είναι ασυμπτωματικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ: "Λόγω των τριών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ