ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Προπονητής 11χρονης: Δέχεται ερωτική σχέση με την ανήλικη αθλήτρια, αλλά μιλά για συναίνεση ο 38χρονος

Ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης
Ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης NEWS247.GR

Στην αποδοχή των σεξουαλικών επαφών με την αθλήτρια οταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί, πρόκειται να προχωρήσει ο 38χρονος προπονητής, ο οποιος κατηγορείται για το βιασμό της 21χρονης σήμερα αθλήτριας ιστιοπλοΐας, υπόθεση που αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου. Ρεπορτάζ News247.

Ο 38χρονος, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεκινήσει να απολογείται ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας, αν και βρίσκεται από το πρωί στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπως αναφέρει το News247, θα ισχυριστεί πως ό,τι συνέβη, έγινε με τη συναίνεση της ανήλικης, πράγμα το οποίο έχει υποστηρίξει και σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως κάθε σεξουαλική επαφή έλαβε χώρα όταν το κορίτσι ήταν 12 ετών και όχι 11, αν και αυτή η διαφοροποίηση δεν φαίνεται να έχει άμεσο αντίκτυπο στην ενδεχόμενη ποινική του μεταχείριση.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο προπονητής της ιστιοπλοΐας αναμένεται να δηλώσει στη δικαστικό λειτουργό ότι ακόμη και σήμερα 10 χρόνια μετά, είναι ερωτευμένος με την αθλήτρια.

Ο προπονητής έφτασε στο κτίριο 9 λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει να απολογείται. Αντ’ αυτού πρότεινε μέσω της υπεράσπισης του να καταθέσουν πρώτα ως μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του, οι οποίοι αυτή την ώρα βρίσκονται στο ανακριτικό γραφείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ