ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Στην κούρσα μεταλλίων των 470 οι Μάντης - Καγιαλής, 15η θέση για Τσουλφά - Σπανάκη

Pavlos Kaglialis, left, and Panagiotis Mantis, from Greece, compete during the 470 men race at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Bernat Armangue)
Pavlos Kaglialis, left, and Panagiotis Mantis, from Greece, compete during the 470 men race at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής θα βρεθούν στην κούρσα των μεταλλίων στην κατηγορία των 470, ενώ η Αιμιλία Τσουλφά και η Αριάδνη Σπανάκη ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την 15η θέση στην κατάταξη.

Στην τελευταία κούρσα μεταλλίων της κατηγορίας 470 των ανδρών δεν γινόταν να μη βρεθούν οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο.

Ο λόγος φυσικά για τον Τάκη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή οι οποίοι ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους μέσα στην πρώτη δεκάδα (6η θέση) και θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στην κούρσα των μεταλλίων η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (04/08).

Το ελληνικό δίδυμο τα πήγε εξαιρετικά στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες έχοντας μία τέταρτη και μία έκτη θέση. Ωστόσο, το ισπανικό πλήρωμα και το σουηδικό τα πήγαν ακόμα καλύτερα με αποτέλεσμα να ανοίξουν και άλλο τη διαφορά τους. Έτσι, το ελληνικό πλήρωμα θα μπορεί να φτάσει στην κούρσα των μεταλλίων μέχρι την τέταρτη θέση.

Από εκεί και πέρα η Αιμιλία Τσουλφά με την Αριάδνη Σπανάκη ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους με τη 15η θέση στη γενική κατάταξη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κατηγορία των 470 θα πάψει να υπάρχει με τη σημερινή της μορφή στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και θα γίνει μικτή.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΣΟΥΛΦΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΠΑΝΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ