ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Στη 19η θέση η Δίβαρη στα RSX

Η Κατερίνα Δίβαρη θεωρεί πως δεν έχει κάνει καμία αφού κάνει αυτό που αγαπάει
Η Κατερίνα Δίβαρη θεωρεί πως δεν έχει κάνει καμία αφού κάνει αυτό που αγαπάει © ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΥΜΑΡΑΣ / AZSPORTSIMAGES.COM

Η Κατερίνα Δίβαρη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο RSX των γυναικών καταλαμβάνοντας την 19η θέση. Στη 17η έπεσαν Τσουλφά και Σπανάκη.

Ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Κατερίνα Δίβαρη, η οποία κατέλαβε τελικά την 19η θέση στην πρώτη της συμμετοχή στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού.

Η 21χρονη πρωταθλήτρια συμμετείχε σήμερα σε τρεις ιστιοδρομίες και ήταν δύο φορές 19η και μία 23η. Έτσι στη γενική κατάταξη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με 204 βαθμούς ποινής που της έδωσαν την 19η θέση.

Έπεσαν στη 17η θέση Τσουλφά και Σπανάκη

Στην 17η θέση της γενικής κατάταξης της κατηγορίας σκαφών 470 στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα του Τόκιο, με 39 βαθμούς ποινής, υποχώρησαν οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη, μετά την ολοκλήρωση της 4ης ιστιοδρομίας.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες ήταν 13ες με 24 βαθμούς ποινής μετά τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες, αλλά ακυρώθηκαν με Black Flagged (ΒFD) για πρόωρη εκκίνηση στην 3η ιστιοδρομία, ενώ τερμάτισαν στη 17η θέση στην 4η και τελευταία για σήμερα ιστιοδρομία.

Μέχρι στιγμής, το ελληνικό πλήρωμα μετρά μία 14η θέση (1η ιστιοδρομία), μία 8η θέση (2η ιστιοδρομία), μία ποινή ακύρωσης (22η) στην 3η ιστιοδρομία και μία 17η θέση (4η ιστιοδρομία).

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΒΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ