ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Στη 10η θέση οι Μάντης και Καγιαλής

Pavlos Kaglialis, left, and Panagiotis Mantis, from Greece, compete during the 470 men race at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Bernat Armangue)
Pavlos Kaglialis, left, and Panagiotis Mantis, from Greece, compete during the 470 men race at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Τάκης Μάντης με τον Παύλο Καγιαλή είναι πλέον στη 10η θέση της γενικής κατάταξης στα 470, ενώ η Αιμιλία Τσουλφά με την Αριάδνη Σπανάκη βρίσκονται στη 14η.

Υποχώρησαν αρκετά οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, μετά την 3η ημέρα της κατηγορίας 470 στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι κατετάγησαν 15η στην 5η ιστιοδρομία και 12οι στην 6η, με συνέπεια να πέσουν στη 10η θέση της γενικής κατάταξης, από την τέταρτη που βρίσκονταν χθες. Οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες του Ρίο έχουν 41 βαθμούς ποινής, «πετώντας» τη χθεσινή 4η κούρσα, στην οποία ακυρώθηκαν.

Στην κατάταξη προηγούνται οι Αυστραλοί Ράιαν και Μπέλτσερ (11 β.π.), ενώ στη 2η θέση είναι οι Βρετανοί Πέισενς και Γκραμπ με 22 β.π. και στην τρίτη οι Νεοζηλανδοί Σνόου-Χάνσεν και Γουίλκοξ με 27 β.π.

Στην 17η θέση της γενικής κατάταξης της κατηγορίας σκαφών 470 στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα του Τόκιο, με 70 βαθμούς ποινής, παρέμειναν οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη, μετά την ολοκλήρωση της 5ης και 6ης (τελευταία για σήμερα) ιστιοδρομίας.

Μέχρι στιγμής, το ελληνικό πλήρωμα μετρά μία 14η θέση (1η ιστιοδρομία), μία 8η θέση (2η ιστιοδρομία), μία ποινή ακύρωσης (22η) στην 3η ιστιοδρομία και μία 17η θέση (4η ιστιοδρομία).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΠΑΝΑΚΗ ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΣΟΥΛΦΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ