ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Πέμπτη η Καραχάλιου, ενδέκατος ο Κοκκαλάνης

Η Βασιλεία Καραχάλιου
Η Βασιλεία Καραχάλιου EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκαν οι ιστιοδρομίες της πρώτης ημέρας σε δύο κατηγορίες με ελληνικό ενδιαφέρον με την Βασιλεία Καραχάλιου να είναι στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης στα Laser Radial και τον Βύρωνα Κοκκαλάνη στην ενδέκατη στα RSX.

Μπήκαν και οι Έλληνες ιστιοπλόοι στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι δύο πρώτοι που ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους ήταν ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και η Βασιλεία Καραχάλιου.

Ο Κοκκαλάνης τερμάτισε στην 8η θέση στην πρώτη ιστιοδρομία στα RS:X, στην 17η στη δεύτερη και στην 10η στην τρίτη και έτσι με 18 βαθμούς ποινής βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της γενικής κατάταξης.

Καλύτερα ήταν τα αποτελέσματα της Καραχάλιου η οποία στην πρώτη ιστιοδρομία τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ενώ σε εκείνη που ακολούθησε ήταν 19η. Έτσι με 21 βαθμούς ποινής βρίσκεται στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης των Laser Radial.

Το ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής (25/07) ολοκληρώνει η Κατερίνα Δίβαρη στα RS:X των γυναικών.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ