ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Η Δίβαρη στην 23η θέση έπειτα από τις 3 ιστιοδρομίες της ημέρας

Μέσα στη θάλασσα πετά πάνω από τα κύματα, έξω από αυτήν η Κατερίνα Δίβαρη πατά γερά τα πόδια της στη γη
Μέσα στη θάλασσα πετά πάνω από τα κύματα, έξω από αυτήν η Κατερίνα Δίβαρη πατά γερά τα πόδια της στη γη © ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΥΜΑΡΑΣ / AZSPORTSIMAGES.COM

Η Κατερίνα Δίβαρη τερμάτισε στη 19η θέση και των τριών ιστιοδρομιών της πρώτης μέρας στα RS:X γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 και βρίσκεται στην 23η θέση της κατάταξης.

Η Κατερίνα Δίβαρη βρίσκεται στην 23η θέση της γενικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων ιστιοδρομιών στην κατηγορία σκαφών RS:X γυναικών στην Ενοσίμα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοϊας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατετάγη στην 19η θέση και στις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες κι έτσι με 38 βαθμούς ποινής έχει περιοριστεί στην 23η θέση της γενικής.

Συνολικά μετέχουν 27 αθλήτριες. Η Κύπρια Νατάσα Λάππα, βρίσκεται στην 26η θέση με 49 βαθμούς ποινής, αφού τερμάτισε 24η, 25η και 26 (πέταξε την τελευταία κούρσα της, όπως άλλωστε αυτό το δικαίωμα έχουν όλες οι συμμετέχουσες).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προηγείται η Ισραηλινή Κάτι Σπιτσάκοφ με 8 β/π, αφού τερμάτισε κατά σειρά στις ιστιοδρομίες 3η, 5η και 9η.

Οι επόμενες 3 ιστιοδρομίες είναι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα στις 6:00.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΒΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ