ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Ανέβηκαν 8οι οι Μάντης - Καγιαλής, στην 15η θέση οι Τσουλφά και Σπανάκη

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Ανέβηκαν 8οι οι Μάντης - Καγιαλής, στην 15η θέση οι Τσουλφά και Σπανάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής μετά τη διεξαγωγή της 7ης και 8ης ιστιοδρομίας στα 470 ανέβηκαν στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στη 15η θέση βρίσκονται οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη στις γυναίκες.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των δύο ελληνικών πληρωμάτων που συμμετέχουν στα 470 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τόσους στους άνδρες όσο και στις γυναίκες είχαμε τη διεξαγωγή της 7ης και 8ης ιστιοδρομίας και μετά από αυτές είχαμε νέες ισορροπίες στην γενική κατάταξη.

Στις γυναίκες η Αιμλία Τσουλφά και η Αριάδνη Σπανάκη ήταν δεύτερες στην 7η ιστιοδρομία και 12ες στην 8η και έτσι στο σύνολο βρίσκονται στη 15η θέση της γενικής κατάταξης.

Στους άνδρες ο Τάκης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής είχαν μία 8η και μία έβδομη θέση. Αυτό τους επέτρεψε να καλύψουν λίγο χαμένο έδαφος και να βρεθούν στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης και μάλιστα σε απόσταση βολής από τους έβδομους Ιταλούς.

Τα δύο πληρώματα θα έχουν ακόμα δύο ιστιοδρομίες με τους Μάντη και Καγιαλή να στοχεύουν σε δύο καλές εμφανίσεις που θα τους βοηθήσουν να ανέβουν και άλλο ενόψει της κούρσας μεταλλίων.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΣΟΥΛΦΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΠΑΝΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΤΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ