ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Αναβλήθηκαν οι αγώνες λόγω... απουσίας ανέμων

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Αναβλήθηκαν οι αγώνες λόγω... απουσίας ανέμων
2021 GREGORIO BORGIA/ ASSOCIATED PRESS

Λόγω της έλλειψης ανέμων στο λιμάνι Enoshima Yachting, οι αγώνες ιστιοπλοΐας της Δευτέρας (02/08) αναβλήθηκαν.

Το ολυμπιακό πρόγραμμα ιστιοπλοΐας της Δευτέρας (02/08) αναβλήθηκε λόγω... απουσίας ανέμων, στο λιμάνι Enoshima Yachting.

Ο συγκεκριμένος χώρος, θα φιλοξενούσε τους τελευταίους δύο αγώνες στα 470 των ανδρών και των γυναικών, καθώς και τους αγώνες μεταλλίων στην κατηγορία 49er σε άνδρες και γυναίκες το απόγευμα.

Αλλά δεδομένης της πρόγνωσης του καιρού που δημοσιεύτηκε το πρωί από την World Sailing (παγκόσμια ομοσπονδία), σύμφωνα με την οποία, οι άνεμοι θα παραμείνουν στους 4-6 κόμβους μέχρι το βράδυ, οι αγώνες αναβλήθηκαν για την Τρίτη (03/04), όταν και θα διεξαχθούν οι τέσσερις αγώνες των μεταλλίων.

Η World Sailing, ανέφερε προηγουμένως στους δημοσιογράφους, ότι άνεμοι τουλάχιστον έξι κόμβων θα ήταν απαραίτητοι για να εξασφαλιστεί ο θεμιτός ανταγωνισμός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ