ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Η επιστολή των Ολυμπιονικών στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και η ονομαστική καταγγελία της Μπεκατώρου για την υπόθεση βιασμού

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.
Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021. EUROKINISSI

Η Σοφία Μπεκατώρου έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή των Ελλήνων Ολυμπιονικών προς τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, όπου γίνεται ονομαστική καταγγελία για την υπόθεση του βιασμού της.

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, Κουάν Χάι Λι, έστειλαν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες.

Την επιστολή έδωσε στη δημοσιότητα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media η Σοφία Μπεκατώρου.

Σε αυτήν γίνεται αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση του βιασμού που καταγγέλλει καθώς και των καταγγελιών του Νίκου Κακλαμανάκη.

Οι υπογράφοντες, Έλληνες Ολυμπιονίκες - υπογράφουν μεταξύ άλλων η Σοφία Μπεκατώρου, η Αμαλία Τσουλφά, ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Βύρων Κοκκαλάνης, η Βιργινία Κραβαριώτη, η Βασιλεία Καραχάλιου και ο Γιάννης Μιτάκης - ζητούν να οριστεί προσωρινό διοικητικό όργανο που θα οδηγήσει σε εκλογές την ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου.

TAGS ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ