ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

"Λύγισε" ο Κοκκαλάνης: "Είχαμε δυσκολίες και με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων, όλα αυτά με γονάτισαν"

"Λύγισε" ο Κοκκαλάνης: "Είχαμε δυσκολίες και με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων, όλα αυτά με γονάτισαν"
PHOTO CREDITS: ERT

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση για το ψυχολογικό βάρος που κουβαλούσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ιδιαίτερα φορτισμένος σε συναισθηματικό επίπεδο ήταν ο Βύρων Κοκκαλάνης, ο οποίος ανήκει στην Team Future της BWIN, κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά το πέρας της δικής του προσπάθειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για όσα πέρασε στο Τόκιο, στάθηκε στο ψυχολογικό φορτίο που κουβαλούσε όλο αυτό το διάστημα, αλλά και στην κόντρα της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας με τον προπονητή του, Νίκο Κακλαμανάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Επιστρέφω λίγο στεναχωρημένος, αρκετά βασικά γιατί δεν κατάφερα να φέρω το αποτέλεσμα που ήθελα πάρα πολύ, για το οποίο πάλεψα πέντε χρόνια τώρα. Ξέρετε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλη η συναισθηματική κατάσταση φορτίστηκε, είχαμε δυσκολίες τις οποίες καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι και τώρα. Με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων όμως, όλα αυτά με γονάτιζαν. Δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα θελα. Είαχμε κάποια προβληματάκια. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά επειδή εγώ θέλω να τα πω: είχαμε κάποια θέματα με την Ομοσπονδία μας, η οποία εκδίωκε τον προπονητή μου ποινικά, είναι στα δικαστήρια. Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας και περιμένουν το κακό αποτέλεσμα για να βγουν και να μιλήσουν δημόσια και να πουν πράγματα για μας. Εγώ δεν μπόρεσα να αντέξω την πίεση και ψυχολογικά έπεσα πάρα πολύ, μου κόστισε. Περίμενα να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήρθε".

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ