ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Καραχάλιου: "Να είστε βέβαιοι ότι ο εισαγγελέας έχει στην κατοχή του όλα όσα χρειάζεται"

Καραχάλιου: "Να είστε βέβαιοι ότι ο εισαγγελέας έχει στην κατοχή του όλα όσα χρειάζεται"

Την απόλυτη στήριξή της στην Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε η Βασιλεία Καραχάλιου και παράλληλα τόνισε ότι ο εισαγγελέας έχει στην κατοχή του όλα όσα χρειάζεται.

Στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου στάθηκε με ανάρτησή της και η Βασιλεία Καραχάλιου. Η 24χρονη ιστιοπλόος τόνισε ότι στέκεται στο πλευρό της Ολυμπιονίκη ηχηρά και παράλληλα τόνισε ότι ο εισαγγελέας έχει στην κατοχή του όλα όσα χρειάζεται για να φτάσει σε ασφαλές συμπέρασμα.

Αναλυτικά το μήνυμα της: "Θα ήθελα να σας ενημερώσω, λόγω των πολλών προσεγγίσεων από δημοσιογράφους ώστε να τοποθετηθώ σχετικά με τις πρόσφατες τραγικές αποκαλύψεις εκ μέρους της Σοφίας Μπεκατώρου για τα όσα γνωρίζω στον χώρο της ιστιοπλοΐας, ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως στηρίζω και στέκομαι δίπλα στη Σοφία ΗΧΗΡΑ!

Παρ’ όλα αυτά, επειδή είμαι σε τροχιά αγωνιστικών υποχρεώσεων και μόλις 6 μήνες μακριά από την Ολυμπιάδα του Τόκυο, θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε τον προσωπικό μου αγώνα για το ΟΝΕΙΡΟ! Να είστε βέβαιοι ότι ο εισαγγελέας έχει στην κατοχή του όλα όσα χρειάζεται για να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα".


TAGS ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ