ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

Καραχάλιου: Δίνει μάχη για μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η Βασιλεία Καραχάλιου
Η Βασιλεία Καραχάλιου

Η Βασιλεία Καραχάλιου μετά από 9 ιστιοδρομίες βρίσκεται στην τρίτη θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Laser Radial παρ' ότι πήγε να αγωνιστεί στο Ομάν με δικά της έξοδα.

Για μία ακόμα φορά η Βασιλεία Καραχάλιου επιβεβαιώνει την τεράστια κλάση της. Η σπουδαία Ελληνίδα ιστιοπλόος παλεύει να ανέβει στο βάθρο για μία ακόμα φορά σε μεγάλη διοργάνωση.

Η Καραχάλιου αγωνίζεται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα των laser radial που διεξάγεται στο Ομάν και έπειτα από εννιά ιστιοδρομίες βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης με 82 βαθμούς ποινής.

Από πίσω την ακολουθούν η Βικτόρια Αντρουλίτε από τη Λιθουανία με 83 βαθμούς ποινής και η Έμα Πλασχάερ από το Βέλγιο με 86 βαθμούς ποινής.

Όλα θα κριθούν τη Δευτέρα (06/12) στην τελευταία ημέρα των αγώνων όπου η Καραχάλιου θα επιδιώξει την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελληνίδα ιστιοπλόος πήγε στους αγώνες με δικά της έξοδα, ενώ η κόντρα της με την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας αναμένεται να την οδηγήσει ακόμα και σε αλλαγή σημαίας στο σκάφος της.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ρίντομ (Δανία) με 58 βαθμούς ποινής και στη δεύτερη η Μπαρβίνσκα (Πολωνία) με 59 βαθμούς ποινής.

TAGS ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ