ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ιστιοπλοΐα: Ο Σιμιτζόγλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες για την Ομοσπονδία

Ιστιοπλοΐα: Ο Σιμιτζόγλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες για την Ομοσπονδία

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για όσα κατήγγειλαν, προ ημερών, Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές της Ιστιοπλοΐας.

Ο Ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά στην ελληνική ιστιοπλοΐα και δύσκολα θα κλείσει. Κορυφαίοι Έλληνες ιστιοπλόοι προχώρησαν σε καταγγελίες εις βάρος της Ομοσπονδίας και αναφέρονται στα όσα συμβαίνουν στο χώρο τους τα τελευταία 30 χρόνια.

Μέσω video, ο Νίκος Κακλαμανάκης, η Σοφία Μπεκατώρου, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, ο Γιάννης Μιτάκης και η Βασιλεία Καραχάλιου εξηγούν πώς έχει η κατάσταση στο άθλημά τους, προβαίνοντας σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την υπόθεση να αναφέρουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Κακλαμανάκης υποστήριξε ανοικτά την Βασιλεία Καραχάλιου στην κόντρα που είχε με την Ομοσπονδία. Έκτοτε η κόντρα των δύο πλευρών έχει φτάσει μέχρι τα πολιτικά δικαστήρια, ενώ στο πλευρό του Νίκου Κακλαμανάκη και της Βασιλείας Καραχάλιου έχουν τεθεί πολλοί πρωταθλητές.

Γι' αυτό το λόγο, ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για όσα κατήγγειλαν οι Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές της Ιστιοπλοΐας, αφότου είδε το video. Συγκεκριμένα, παρήγγειλε την προκαταρκτική εξέταση για τη διενέργεια σχηματισμού δικογραφίας κατά της διοίκησης της ΕΙΟ.

Τις επόμενες ημέρες, οι Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές της ιστιοπλοΐας, θα κληθούν να καταθέσουν και επίσημα πλέον τα όσα καταγγέλλουν στο βίντεο που ανήρτησαν και έχει διάρκεια επτά λεπτών.

Δείτε το βίντεο εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ιστιοπλοΐα: Τρομερές αποκαλύψεις σε βάρος της Ομοσπονδίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ