ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ζέκα: "Έγινα Έλληνας και θέλω να βοηθήσω την Εθνική"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ζέκα EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο Sport24.gr για τον στόχο των μπαράζ με την Εθνική, για τις εμφανίσεις του, το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και τον... Παναθηναϊκό.

Ο Μίχαελ Σκίμπε τον ήθελε πολύ στην Εθνική ομάδα, η ΕΠΟ με την αρωγή του Παναθηναϊκού κινήθηκαν για να τον κάνουν Έλληνα και να μπορεί να αγωνιστεί στην γαλανόλευκη, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε αυτές τις πρώτες του εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο Sport24.gr μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής στην Κύπρο, που της δίνει σχεδόν σίγουρα την 2η θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ, με την ελπίδα ότι δεν θα είναι η χειρότερη 2η που θα μείνει εκτός διαδικασίας.

Ο επί έξι χρόνια κεντρικός μέσος του Παναθηναϊκού, που συνεχίζει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη, αναφέρθηκε στον στόχο των μπαράζ, στις εμφανίσεις του στην Εθνική, στο οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, ενώ απάντησε και για τον Παναθηναϊκό.

Θα τα δώσουμε όλα για να πάμε στο Μουντιάλ

"Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά κοιτάζουμε το ματς που απομένει για να δούμε τι θα συμβεί τελικά. Πρώτα να τελειώσουν τα προκριματικά και μετά θα σκεφτούμε την συνέχεια. Θέλουμε πολύ να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα τα δώσουμε όλα", μας είπε αρχικά ο Ζέκα, ενώ για την δική του παρουσία με το εθνόσημο, απάντησε:

Από την πρώτη στιγμή που έγινα Έλληνας, θέλω να βοηθήσω την Εθνική

"Εγώ βλέπω ότι είναι καλές οι εμφανίσεις μου στην Εθνική, αλλά με βοηθάνε πολύ και οι συμπαίκτες μου στο γήπεδο. Μακάρι να έχω μεγάλο μέλλον στην Εθνική Ελλάδας. Το μόνο που θέλω, είναι να βοηθήσω την Εθνική να πετύχει τους στόχους της και από την πρώτη στιγμή που έγινα Έλληνας, αυτό είναι στο μυαλό μου".

Εγώ νιώθω σαν οικογένεια την Εθνική

Για το πώς βιώνει τις στιγμές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σχολίασε: "Από την στιγμή που μπήκα στην Εθνική, όλοι ήταν κοντά μου, με βάλανε μέσα στην ομάδα, μου μιλάνε υπέροχα, δεν έχω λόγια να εκφραστώ για τα παιδιά. Εγώ νιώθω σαν οικογένεια την Εθνική και αυτό νομίζω ότι είναι η δύναμη που έχουμε".

Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί από το Sport24.gr και για την τραγική κατάσταση του Παναθηναϊκού, την οποία δεν πρόλαβε λόγω Κοπεγχάγης: "Έχω μιλήσει πολλές φορές γι' αυτό και το μόνο που έχω να πω, είναι ότι είμαι πολύ στεναχωρημένος για την κατάσταση στην ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και αυτό εύχομαι για τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ