ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Βελάνας: "Μέσα από την Ουτρέχτη να αναγκάσω την Εθνική να μου χτυπήσει την πόρτα"

Βελάνας: "Μέσα από την Ουτρέχτη να αναγκάσω την Εθνική να μου χτυπήσει την πόρτα"

Ο 21χρονος Οδυσσέας Βελάνας που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ουτρέχτη παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Sport24.gr όπου αναφέρθηκε στους στόχους του από εδώ και πέρα και την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με το Εθνόσημο.

Το όνομα του μέχρι πριν λίγο καιρό ίσως ήταν άγνωστο σε πολλούς στην Ελλάδα. Όπως επίσης και ότι έχει ελληνική καταγωγή καθώς έχει γεννηθεί στη Σάμο το 1998. Ο λόγος για τον Οδυσσέα Βελάνα ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ουτρέχτη στην Ολλανδία, εν μέσω πανδημίας, για ακόμη δύο χρόνια (σ.σ. έως τον Ιούνιο του 2022 με οψιόν ανανέωσης) και πλέον κάνει ακόμα μεγαλύτερα όνειρα.

Ένα εξ αυτών, όπως τόνισε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr, είναι αρχικά να καθιερωθεί στην Ουτρέχτη και με τις εμφανίσεις του να κάνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό να του ανοίξει την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας ή ακόμα και αυτή της Εθνικής Ολλανδίας.

Ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ολλανδίας, έχει παίξει μέχρι την Εθνική Νέων, έχει το δικαίωμα άλλωστε να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Βελάνας ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Ουτρέχτης κόντρα στην Βίλεμ του Τσιμίκα μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο και σε περισσότερες από 2.000 λέξεις αποκαλύπτει τα πάντα για τον εαυτό του αλλά και την οικογένεια του.

Αναφέρεται στα πρώτα του βήματα, στην Ουτρέχτη που τον έκανε scouting από μικρή ηλικία, στον νυν προπονητή του Άγιαξ, Τεν Χαχ, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να δουλέψει για έξι μήνες καθώς ήταν αυτός που τον είχε επιλέξει αλλά στο γιατί το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι ευκαιρία για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Τέλος αναφέρεται στην… αδικία, όπως τη χαρακτηρίζει, εις βάρος της Ουτρέχτης με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Ολλανδίας και το μοίρασμα των ευρωπαϊκών εισιτηρίων ενόψει της νέας σεζόν.

Γνωρίζουμε ότι έχεις τόσο την ελληνική υπηκοότητα όσο και την ολλανδική και πως, ενώ γεννήθηκες στη Σάμο, σχετικά νωρίς μετακόμισες στην Ολλανδία. Μίλησες μας λίγο για σένα και την οικογένεια σου…
"Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στη Σάμο όπου και δούλευαν και οι δύο. Η μάνα μου κατάγεται από την Ολλανδία. Παντρεύτηκαν και στην Ελλάδα γεννήθηκα τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου ο Θοδωρής που είναι ενάμιση χρόνο μεγαλύτερος".

Η μετακόμιση στην Ολλανδία πότε ήρθε;
"Όταν ήμουν τεσσάρων ετών πήγαμε την Ολλανδία και μείναμε από την αρχή κοντά στην Ουτρέχτη".

Το ποδόσφαιρο πώς μπήκε στη ζωή σου;
"Όπως είπα μένουμε σε μια περιοχή κοντά στην Ουτρέχτη και πήγαμε σε κάποιες ομάδες εδώ κοντά που παίζουν στο τοπικό, όπως λέμε στην Ελλάδα. Έπαιξα για κάποια χρόνια στη "Voetbal Vereniging Jonathan Zeist" αλλά παράλληλα και η Ουτρέχτη με έκανε σκάουτινγκ από μικρή ηλικία. Με ζήτησε για δοκιμή και κάποια φιλικά και αφού τα πήγα καλά μου ζήτησε να ενταχθώ στις ακαδημίες της".

Σε τι ηλικία ήσουν όταν πήγες στην Ουτρέχτη;
"Πήγα όταν ήμουν 12 ετών και έπαιξα στο πρωτάθλημα U13, αλλά μετά επέστρεψα δύο χρόνια πίσω στην ακαδημία της "Voetbal Vereniging Jonathan Zeist". Έμεινα για δύο χρόνια και έπαιξα στο πρωτάθλημα U16. Εκεί τη δεύτερη σεζόν, ως δεκάρι, έβαλα 53 γκολ και αυτό έκανε τους ανθρώπους της Ουτρέχτης να μου πουν να επιστρέψω και πάλι στην ακαδημία".

Βελάνας: "Μέσα από την Ουτρέχτη να αναγκάσω την Εθνική να μου χτυπήσει την πόρτα"

Δεν είχες άλλες προτάσεις τότε;
"Ναι είχα, θα μπορούσα να πάω και σε άλλες ομάδες, αλλά ήθελα να πάω στην Ουτρέχτη και να τους δείξω τι έχασαν όταν με είχαν στείλει πίσω. Άρχισα καλά και πήγα νωρίτερα στην U17 του συλλόγου και μάλιστα μου έδωσαν και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Μετά ακολούθησε η U19 όπου έπαιξα ένα χρόνο και μετά μου είπαν να πάω στην U23 που έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Μετά από μισό χρόνο μου ανανέωσαν πάλι το συμβόλαιο, πήγα στην πρώτη ομάδα όπου για δύο χρόνια έκανα προπονήσεις, αλλά έπαιζα στα παιχνίδια με την U23.

Στην αρχή της περασμένης σεζόν μου είπαν πως θα πρέπει να πάω να παίξω μόνιμα στην U23 κάτι που ήταν λίγο δύσκολο μετά από δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρώτη ομάδα γιατί το επίπεδο δεν ήταν όπως στην πρώτη ομάδα. Στην αρχή τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα, άργησα να βρω το ρυθμό μου αλλά όταν έγινε αυτό έκανα μια γεμάτη χρονιά με συμμετοχές, γκολ και ασίστ. Οπότε με γύρισαν πίσω στην πρώτη ομάδα και μάλιστα με ένα καινούριο συμβόλαιο".

Ο αδελφός σου, ο Θοδωρής ασχολήθηκε και αυτός με το ποδόσφαιρο;
"Έχει παίξει στη Φέγενοορντ και έφτασε μέχρι την U19 του συλλόγου, αλλά στη συνέχεια το σταμάτησε γιατί ήθελε να δώσει βάση στις σπουδές του και τώρα παίζει ερασιτεχνικά".

Ποιος ήταν καλύτερος εσύ ή ο Θοδωρής;
"Ο Θοδωρής ήταν τερματοφύλακας, εγώ παίζω ως δεκάρι άρα νομίζω εγώ (σ.σ. γέλια)".

Οι γονείς σου σας έσπρωξαν στο ποδόσφαιρο, υπήρχε το μικρόβιο στην οικογένεια;
"Ναι μπορείς να πεις ότι υπήρχε γιατί ο πατέρας μου είχε παίξει στον Ολυμπιακό σε μικρή ηλικία και μετά αγωνίστηκε και στη Σάμο. Από εκεί το κολλήσαμε".

Τα πρώτα χρόνια στην Ολλανδία πώς ήταν;
"Ήταν δύσκολα γιατί ο πατέρας μου δεν ήξερε να μιλάει τη γλώσσα και έπρεπε να πάει σχολείο να μάθει ολλανδικά ώστε να βρει μια καλή δουλειά. Εν συνεχεία τα πράγματα πήγαν καλύτερα. Τον πρώτο χρόνο μέναμε μαζί με τους γονείς της μητέρας μου, αλλά εν συνεχεία πήραμε δικό μας σπίτι ενώ και τα πράγματα με το σχολείο εξελίχθηκαν καλά".

Άρα θεωρείς πως για εσένα η μετακόμιση στην Ολλανδία σε βοήθησε;
"Ναι τα σχολεία εδώ είναι πολύ καλά. Δεν ξέρω πως πάει στην Ελλάδα, αλλά εδώ μπορείς να διαλέξεις τα μαθήματα που σου αρέσουν. Από 12 χρονών και μετά αναλόγως το επίπεδο σου μπορείς να διαλέξεις τι θες να κάνεις. Εγώ πήγα σε σχολείο που είχε έμφαση στον αθλητισμό. Με βοήθησε αυτό ώστε να κάνω και προπονήσεις με την Ουτρέχτη και να μείνω πίσω και στο σχολείο".

Έχεις βρεθεί και στις Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας;
"Ναι έχω παίξει στην U17, την U18 και την U19".

Αντιμέτωπος με την Εθνική Ελλάδας είχες βρεθεί;
"Ναι στην Elte Round για το U19 της σεζόν 2017 που είχε γίνει στην Ολλανδία. Είχαμε παίξει κόντρα στην Ελλάδα σε ένα ματς που είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα. Τότε έπαιζαν στην Εθνική Ελλάδος οι Ρέτσος, Βρουσάι, Παυλίδης και Κατράνης μεταξύ άλλων".

ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΧΑΧ

Πως θυμάσαι το ντεμπούτο σου στην πρώτη ομάδα της Ουτρέχτης τον Αύγουστο του 2017;
"Είχα πάρει μέρος στην προετοιμασία και τα είχα πάει αρκετά καλά. Στο δεύτερο ματς της σεζόν, που ήταν και εντός έδρας, ο προπονητής μου τότε, ο Τεν Χαχ, με έριξε στο ματς για δέκα λεπτά και ήταν κάτι πολύ όμορφο. Ήμουν 19 χρονών και είναι ότι ομορφότερο να κάνεις το ντεμπούτο σου σε τόσο νεαρή ηλικία. Βέβαια μπήκα σε ένα ματς που το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 2-0 οπότε δεν μπορούσε να κάνω πολλά πράγματα. Θυμάμαι ακόμα όμως πως το γήπεδο ήταν Sold Out και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική".

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και ένα βιντεάκι με τον προπονητή σου τότε, τον Τεν Χαχ να σε πλησιάζει και να σου λέει κάτι ακριβώς πριν μπεις στο γήπεδο. Θυμάσαι τι σου είχε πει;
"Μου είχε πει να μην έχω άγχος, να κάνω ότι κάνω και στις προπονήσεις και να κοιτάξω να το ευχαριστηθώ".

Είχες την τύχη να έχεις προπονητή στα πρώτα σου βήματα τον Τεν Χαχ ο οποίος τώρα είναι στον Άγιαξ και θεωρείται ένας τοπ επίπεδου προπονητής. Τι θυμάσαι από τη συνεργασία σας;
"Εγώ θυμάμαι ότι ο Τεν Χαχ με πήρε στην πρώτη ομάδα της Ουτρέχτης. Δούλεψα μαζί του έξι μήνες γιατί μετά, τον Δεκέμβριο του 2017 πήγε στον Άγιαξ. Κάναμε πολλές προπονήσεις με τακτική, βλέπαμε αρκετά βίντεο των αντιπάλων και κάναμε λεπτομερέστατη ανάλυση. Είναι χαρακτηριστικό πως αν άλλαζε κάτι ο αντίπαλος προπονητής στο παιχνίδι εμείς ξέραμε αμέσως τι να κάνουμε. Για παράδειγμα εμείς τότε παίζαμε όλη τη χρονιά με την Ουτρέχτη το 4-4-2 αλλά κόντρα στον Άγιαξ είχαμε δουλέψει μόνο στο 3-5-2, που δεν το είχαμε παίξει ξανά έως τότε. Κάναμε όλη την προετοιμασία μας σε αυτό το σύστημα πάνω και καταφέραμε να κερδίσουμε τότε μέσα στο «Arena». Από τότε είχα πει πως θα γίνει ένας μεγάλος προπονητής".

Ajax's head coach Erik Ten Hag gives directions to his players during a Group E Champions League soccer match between Ajax and Benfica at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's head coach Erik Ten Hag gives directions to his players during a Group E Champions League soccer match between Ajax and Benfica at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Peter Dejong) AP

"ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΙΜΙΚΑ"

Το ντεμπούτο σου τότε είχε γίνει κόντρα στη Βίλεμ, του Τσιμίκα;
"Ναι το θυμάμαι γιατί κάναμε σκάουτινγκ στον αντίπαλο και είχαμε συζητήσει και για τον Τσιμίκα. Βέβαια εγώ από εκείνη τη σεζόν θυμάμαι και το δεύτερο ματς που παίξαμε στην έδρα τους και ο Τσιμίκας είχε βάλει ένα υπέροχο γκολ με ψαλιδάκι ισοφαρίζοντας σε 2-2, σε ένα παιχνίδι που χάσαμε τελικά με 3-2. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και τώρα στον Ολυμπιακό ο τρόπος που παίζει μου αρέσει".

Εσύ μπορείς να παίξεις και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, που σου αρέσει περισσότερο όμως;
"Δεκάρι μου αρέσει περισσότερο αλλά τους τελευταίους τρεις μήνες στη δεύτερη ομάδα της Ουτρέχτης έπαιξα τόσο σαν αριστερό εξτρέμ όσο και ως δεκάρι. Αλλά εμένα μου αρέσει περισσότερο να παίζω ως δεκάρι".

Από ποιους παίκτες προσπαθείς να αντιγράψεις στοιχεία;
"Αν κοιτάω στις θέσεις «εξάρι» ή «οκτάρι» βλέπω τον Ντε Γιονγκ και αν κοιτάω δεκάρι μου αρέσει να βλέπω τις κινήσεις του Ντε Μπρόινε".

Βλέπουμε πως υπάρχουν αρκετοί Έλληνες παίκτες που όχι απλά παίζουν στην Ολλανδία αλλά κάνουν καριέρα όπως ο Παυλίδης, ο Χατζηδιάκος στο παρελθόν ο Τσιμίκας. Που θεωρείς ότι οφείλεται αυτό;
"Εδώ στην Ολλανδία όλοι οι προπονητές θέλουν από τις ομάδες τους να παίζουν ποδόσφαιρο. Όχι να πετάς τη μπάλα μπροστά και να τρέχεις. Τα γήπεδα είναι επίσης εξαιρετικά και αυτό βοηθάει στο να παίζεις ποδόσφαιρο. Οπότε αν είσαι παίκτης που μπορείς να το κάνεις η Ολλανδία είναι μια χώρα που σου δίνει την ευκαιρία να μεγαλώσεις σαν παίκτης".

Έχεις μιλήσει με τους άλλους Έλληνες που παίζουν στη χώρα;
"Μια φορά με τον Χατζηδιάκο που έπαιξα με την U23 κόντρα στην Άλκμααρ που έπαιζε και αυτός. Με τους άλλους παίκτες δεν έχει τύχει ακόμα".

"ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ"

Η ανανέωση του συμβολαίου σου με την Ουτρέχτη για άλλα δύο χρόνια ήρθε ενώ όλα είχαν σταματήσει λόγω του κορονοϊού, πως συνέβη αυτό; Σίγουρα κάτι δείχνει για τη θέληση της ομάδας να σε κρατήσει;
"Εγώ μίλησα με τον προπονητή από την πρώτη ομάδα και μου είπε ότι θέλει να δουλέψει του χρόνου με μένα στην πρώτη ομάδα και αυτό που μου είπε μου άρεσε και ουσιαστικά με έπεισε να πω το ναι. Κάναμε και ένα ωραίο συμβόλαιο, οπότε γιατί όχι, Σίγουρα ήταν δύσκολο να γίνει αυτό την εποχή που όλα έχουν σταματήσει λόγω του COVID-19 αλλά είναι καλό να έχεις μια σιγουριά και αυτό μου δίνει αυτό το συμβόλαιο".

Ποιος είναι ο στόχος σου τώρα;
"Όταν αρχίσουμε πάλι να παίζουμε θέλω να παίξω στην πρώτη ομάδα. Νομίζω είμαι έτοιμος για αυτό. Να δείξω τι μπορώ και να μπορέσω μέσα από τις εμφανίσεις μου να καθιερωθώ".

Έχεις στο πίσω μέρος του μυαλό σου το ενδεχόμενο να παίξεις κάποια στιγμή στην Ελλάδα;
"Ναι το έχω. Θα ήθελα να παίξω σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες που βλέπω ότι θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Φυσικά είναι και ο καιρός που στην Ελλάδα είναι σαφώς καλύτερος".

Ξέρουμε ότι βρέθηκες στο στόχαστρο ομάδων από την Ελλάδα, μια εξ αυτών ο ΟΦΗ, πριν ανανεώσεις με την Ουτρέχτη;
"Ναι το ξέρω και εγώ μου το είχαν μεταφέρει οι εκπρόσωποι μου, αλλά όλα έγιναν γρήγορα με την Ουτρέχτη".

Στο παρελθόν, σε μικρή ηλικία, πως δεν και είχε τύχει να έρθεις για δοκιμή σε κάποια ομάδα στην Ελλάδα;
"Το πιθανότερο είναι να μην ήξεραν καν ότι είμαι Έλληνας (σ.σ. γέλια). Κάποια στιγμή ο πατέρας μου είχε μιλήσει με τον Ολυμπιακό αλλά δεν έγινε το κάτι παραπάνω. Πέρυσι το καλοκαίρι ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε πρόταση από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Παναιτωλικό, αλλά δεν προχώρησε το θέμα".

"ΑΝ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΣΙΓΟΥΡΑ"

Έχεις την ελληνική υπηκοότητα και θα μπορούσες να παίξεις στην Εθνική Ελλάδας, είτε σε επίπεδο Ελπίδων, είτε ανδρών. Είναι κάτι που το σκέφτεσαι;
"Ναι το έχω στο μυαλό. Αν η Εθνική Ελλάδας έρθει και μου χτυπήσει την πόρτα θα το σκεφτώ σίγουρα. Εγώ μπορώ να παίξω μέχρι U23 τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ολλανδία. Βέβαια στην Ολλανδία θεωρώ πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες και δεν είναι εύκολο να πάρεις ευκαιρίες για να παίξεις στην Εθνική".

Άρα ίσως σε δούμε σε κάποια από τις επόμενες κλήσεις;
"Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, ούτε να το ξέρω. Θα πρέπει να παίξω καλά με την Ουτρέχτη για να τους αναγκάσω να έρθουν σε μένα".

Βελάνας: "Μέσα από την Ουτρέχτη να αναγκάσω την Εθνική να μου χτυπήσει την πόρτα"

Στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας είναι τώρα ένας Ολλανδός, ο Φαν Σιπ, τον γνωρίζεις;
"Προσωπικά όχι αλλά τον ξέρω από τότε που ήταν προπονητής στην Τσβόλε μαζί με τον συνεργάτη του τον κ. Βαλκάνη που είναι και τώρα στην Εθνική. Αυτό που ξέρω είναι πως θέλει να παίζει η ομάδα του καλό ποδόσφαιρο, να έχει την κατοχή, να κάνει παιχνίδι και αυτό μου αρέσει".

"ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΤΡΕΧΤΗ"

Η Ολλανδία είναι η πρώτη χώρα που το πρωτάθλημα σταμάτησε οριστικά, πως είδες αυτή την απόφαση;
"Στεναχωρήθηκα που σταμάτησε το πρωτάθλημα και ουσιαστικά μπήκε ένα πρόωρο τέλος. Προσωπικά ήμουν σε καλή κατάσταση και επειδή είχα επιστρέψει στην πρώτη ομάδα πιστεύω ότι θα έπαιρνα και κάποιες ευκαιρίες στα ματς που απέμεναν. Οπότε για μένα ήταν μεγάλη ατυχία".

Παράλληλα η ομοσπονδία όρισε και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια με την Ουτρέχτη να φωνάζει και να λέει πως θα πάει στα δικαστήρια. Ποια είναι η άποψη σου;
"Θεωρώ πως η Ουτρέχτη έχει αδικηθεί. Είχαμε ένα ματς λιγότερο και μπορούσαμε να τερματίσουμε εμείς στην Πέμπτη θέση και πηγαίναμε για έξοδο στην Ευρώπη τόσο από το πρωτάθλημα όσο και από τον τελικό του Κυπέλλου που είχαμε προκριθεί. Θεωρώ πως είναι μεγάλη αδικία και πιστεύω πως η ομάδα θα το παλέψει μέχρι τέλος για να βρει το δίκιο της και να πάρει αυτό που αξίζει. Κάτι παραπάνω δεν μπορώ να πω γιατί αυτό είναι θέμα που τρέχει η διοίκηση".

Δεν θα μπορούσα να μην σε ρωτήσω και πως είναι τα πράγματα με την καραντίνα στην Ολλανδία;
"Εδώ στην Ολλανδία πήγαμε στην Ουτρέχτη και μας είπαν ότι τρεις μέρες δεν μπορούμε να πάμε στο κλαμπ και μετά έγινε τρεις εβδομάδες και θα αρχίσουμε τον Σεπτέμβριο πάλι. Πλέον κάνουμε προπονήσεις με τρέξιμο μόνοι μας. Γιατί και τα γήπεδα στην Ολλανδία τα έκλεισαν".

"ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ"

Πως περνάει ένας αθλητής τον χρόνο του μέσα στις μέρες της καραντίνας;
"Εμείς έχουμε σχεδόν κάθε μέρα δύο προπονήσεις. Μια το πρωί με ποδήλατο ή τρέξιμο έξω και μια το μεσημέρι με τρέξιμο ή λίγο γιόγκα και στρέτσινγκ ή προπόνηση ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Έχουμε ένα «gps» το οποίο χρησιμοποιούμε και πρέπει να στέλνουμε καθημερινά τα δεδομένα στους προπονητές της ομάδας".

Και τις υπόλοιπες ώρες;
"Τώρα ο καιρός στην Ολλανδία είναι ωραίος και μπορούμε με βάση τα όσα ισχύουν να κάνουμε βόλτα και να είμαστε τρεις άνθρωποι μαζί ή να καθόμαστε στον κήπο. Βέβαια έχω τόσο χρόνο που παίζω και αρκετά παιχνίδια στο Play Station όπως Fifa, fortnite, call of duty ενώ φυσικά περνάω αρκετές ώρες μπροστά στην τηλεόραση. Τελείωσα το La Casa De Papel όπως αρκετός κόσμος πιστεύω αλλά από εκεί και πέρα βλέπω ταινίες και όχι σειρές. Τώρα τελευταία είδα και το ντοκιμαντέρ της Σάντερλαντ".

Θα ήθελες να πεις κάτι σε όσους διαβάσουν αυτή τη συνέντευξη στην Ελλάδα;
"Να κάνουν υπομονή και σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό και θα μπορούν να απολαύσουν όλες τις ομορφιές της Ελλάδας".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ