Τζώρτζογλου: "Με προϋποθέσεις κατεβαίνω για πρόεδρος, δεν υπηρετώ νέο χαλίφη"

Τζώρτζογλου: "Με προϋποθέσεις κατεβαίνω για πρόεδρος, δεν υπηρετώ νέο χαλίφη"

Ο Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε στο Sport24.gr και τόνισε πως υπό προϋποθέσεις θα κατέβαινε για πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ για τον Βαγγέλη Γραμμένο είπε πως τελευταία βλέπει πράγματα που δεν του αρέσουν και πως εκφράζει μια συγκεκριμένη... τάση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, βρέθηκε σε εκδήλωση στο Ηράκλειο και τόνισε πως με τις υπάρχουσες συνθήκες και με στήριξη ενός "χαλίφη", δεν θα κατέβαινε για πρόεδρος της ΕΠΟ. Πάντως, με άλλες προϋποθέσεις θα τον ενδιέφερε η προοπτική να διεκδικήσει την ηγεσία της Ομοσπονδίας, αρκεί να είχε μια συναίνεση και μια διευρυμένη αποδοχή από τις Ενώσεις και τις ομάδες.

Οι τρεις πρόεδροι των υπόλοιπων Ενώσεων της Κρήτης, οι κύριοι Λουτσέτης της ΕΠΣ Λασιθίου, Δασκαλομαρκάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου και Βουρεξάκης της ΕΠΣ Χανίων, έχουν ταχθεί υπέρ του να δοκιμάσει την τύχη του και να κατέβει για την θέση του ισχυρού άνδρα της ΕΠΟ.

Το Sport24.gr συνομίλησε με τον κ. Τζώρτζογλου, ζητώντας την άποψή του για την σημερινή κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν πράγματι είναι στις προθέσεις του να βρεθεί απέναντι στον Βαγγέλη Γραμμένο στις εκλογές, όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν.

Δεν υπηρετώ έναν καινούργιο χαλίφη

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως "με τις υπάρχουν συνθήκες, δεν ενδιαφέρομαι. Με άλλες προϋποθέσεις, θα ενδιαφερόμουν για την προεδρία της ΕΠΟ. Εγώ θα ήθελα μια διευρυμένη συναίνεση, όχι στήριξη από έναν χαλίφη.

Δεν θα ήθελα να υπηρετήσω έναν καινούργιο χαλίφη, διότι αυτό θα σήμαινε ότι θα ήθελε αντιπαροχή και θα είχε τον έλεγχο. Εγώ είμαι υπέρ της πλειοψηφίας, όχι της στήριξη του ενός".

Εκφράζει μια τάση ο Γραμμένος

Ερωτηθείς για το αν θα στηρίξει τον κ. Γραμμένο σε περίπτωση που ο ίδιος δεν κατέβει στις εκλογές, ήταν... αινιγματικός και έριξε τις σπόντες του: "Εφόσον ο κ. Γραμμένος δεσμευτεί για κάποια πράγματα και δεν εκφράζει μια τάση, ναι θα τον στήριζα. Τα τελευταία πράγματα όμως, δείχνουν άλλα... Δεν αλλάζει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό, αλλά μια από τα ίδια".

Εγώ δεν... προσεγγίζομαι

Όσο για το αν έχει δεχτεί προσέγγιση από άλλες ομάδες ή προέδρους, τόνισε: "Όχι, κανείς δεν με έχει προσεγγίσει, αλλά εγώ δεν... προσεγγίζομαι και δεν το λέω με έπαρση. Έχω φίλους παντού, σε όλες τις ομάδες, αλλά εγώ δεν υπηρετώ νέο χαλίφη. Με το εκλογικό σύστημα το τωρινό της ΕΠΟ, είναι εύκολα διαχειρίσιμο το αποτέλεσμα".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24