ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σισέ στο Sport24.gr: "Ένιωθα πολύ πόνο, γύρισα για τα καλά"

Σισέ στο Sport24.gr: "Ένιωθα πολύ πόνο, γύρισα για τα καλά"

Ο Παπέ Σισέ έβαλε δύο από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη - πρόκριση απέναντι στη Λαμία και μιλώντας στο Sport24.gr αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, στον Βαλμπουενά που "μας φτιάχνει" και στην οικογένειά του.

Πέρυσι ο Ολυμπιακός έφτασε να αρνηθεί για χάρη του πρόταση άνω των 17 εκατ. ευρώ. Φέτος υπέστη λοίμωξη αναπνευστικού, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και έμεινε εκτός γηπέδων επί τέσσερις μήνες. Το βράδυ της Τετάρτης (12/2) ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Λαμία.

Ο Παπέ Σισέ, που έπαιξε στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο, πέτυχε δύο γκολ και "κλείδωσε" την πρόκριση της ομάδας του στους "4" του Κυπέλλου. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο Sport24.gr αμέσως μετά το παιχνίδι, από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του και για τις στιγμές που βίωσε χωρίς να πηγαίνει στο γήπεδο για αγώνες και προπόνηση. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο "φαρμακερό" πόδι του Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά και στην οικογένειά του που βλέπει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού από τη Σενεγάλη.

- Επί τέσσερις μήνες ήσουν εκτός γηπέδων. Πόσο πολύ σε επηρέασε η αποχή και πώς βίωσες αυτές τις δύσκολες στιγμές;

"Πρώτα από όλα ευχαριστώ τον Θεό που σήμερα μπορώ και κάνω και πάλι αυτό που αγαπώ. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι τέσσερις μήνες, αλλά έτσι γίνεται στην καριέρα των αθλητών. Νομίζω ότι πάντα συναντάς δύσκολες στιγμές".

- Ένιωθες πόνο; Ποια ήταν τα συμπτώματα που αντιμετώπισες;

"Ναι, ένιωθα πολύ πόνο. Φυσιολογικό όμως. Ο Πιέρ Ισά, ο μάνατζέρ μου, και οι φίλοι μου ήταν δίπλα μου και το πέρασα πιο εύκολα".

- Σημείωσες δύο γκολ στον αγώνα με τη Λαμία. Αισθάνεσαι έτοιμος να επιστρέψεις στις περσινές εμφανίσεις;

"Έχω γυρίσει για τα καλά τώρα. Είμαι χαρούμενος για εμένα και για την ομάδα".

- Αγχώθηκες μετά το 0-1 της Λαμίας ότι μπορεί και να χαθεί η πρόκριση;

"Ειλικρινά δεν φοβήθηκα καθόλου. Ήμουν σίγουρος ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα μπαίναμε πιο δυνατά. Ήμασταν άτυχοι που δεν βάλαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Όλα στη συνέχεια πήγαν όπως τα είχα στο μυαλό μου".

- Τα δύο σου γκολ προήλθαν από το δεξί πόδι του Ματιέ Βαλμπουενά; Πόσο βοηθάει τον Ολυμπιακό ένας παίκτης αυτής της ποιότητας;

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε με έναν παίκτη αυτής της ποιότητας. Το έχω ξαναπεί ότι ο Βαλμπουενά έχει καταπληκτικά χτυπήματα και μας φτιάχνει όλους".

- Στον Ολυμπιακό βρίσκεται ένας ακόμη Σενεγαλέζος, ο Μπα, με τον οποίο μάλιστα παίζετε στην ίδια θέση. Ποια είναι η σχέση που έχετε; Κάνετε παρέα και εκτός γηπέδου;

"Ο Μπα είναι νεαρός και καλός παίκτης. Κάνει καλή δουλειά στον Ολυμπιακό και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Έχουμε μάλιστα τους ίδιους μάνατζερ και γνωριζόμασταν μάλιστα από τη Σενεγάλη. Είμαστε πάντα μαζί εντός και εκτός γηπέδου".

- Ποιος είναι ο μεγάλος σου στόχος στην καριέρα σου;

"Θέλω να πηγαίνω βήμα - βήμα και να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο. Έχω ακόμα πολλά πράγματα να κάνω και να δείξω στην καριέρα μου".

- Η οικογένειά σου στη Σενεγάλη παρακολουθεί τους αγώνες σου; Τους βλέπεις συχνά;

"Ναι, βλέπουν όλους τους αγώνες μου. Τους συναντώ αρκετά συχνά. Είναι πολύ περήφανοι για εμένα. Είναι χαρούμενοι όταν με βλέπουν στο γήπεδο να αγωνίζομαι και ειδικά όταν σκοράρω".

Φεύγοντας από το "Γ. Καραϊσκάκης", μερίδα φίλων του Ολυμπιακού ζήτησαν από τον Σισέ να βάλει δύο γκολ στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. "Ναι" απάντησε αυτός στα ελληνικά και εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το ονοματεπώνυμό του...

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ