ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πρκάτσιν: "Πιστεύω στον Παναθηναϊκό, αλλά..."

Πρκάτσιν: "Πιστεύω στον Παναθηναϊκό, αλλά..."

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πρκάτσιν, βρέθηκε στο Μιλάνο για το παιχνίδι της Αρμάνι με τους Σέλτικς, όμως δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο Sport24.gr και για τα... ελληνικά ντέρμπι

Το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τους Μπόστον Σέλτικς στο πλαίσιο του NBA Global Games, αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για συνάντηση των απανταχού μπασκετικών. Το Μιλάνο έβαλε τα καλά του για να υποδεχθεί μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του ΝΒΑ. Το "Mediolanum Forum" ήταν γεμάτο με γνωστές φυσιογνωμίες και μεταξύ αυτών ο... Νίκολα Πρκάτσιν.

Μπορεί να αγωνίστηκε μόλις για μία σεζόν στον Παναθηναϊκό (κατέκτησε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Ελλάδος το 2008), όμως ο Πρκάτσιν έχει μόνο καλές αναμνήσεις να θυμάται από την εμπειρία του στα μέρη μας. Αυτό, άλλωστε, φανερώνει το χαμόγελο του όταν τον είδαμε στην στάση του Μετρό (ναι καλά διαβάσατε με Μετρό κινούνταν στην πόλη) και του εξηγήσαμε από που είμαστε.

Ο 39χρονος πλέον βετεράνος σέντερ μίλησε στο Sport24 για το παιχνίδι της Αρμάνι με τους Σέλτικς, τους... φίλους του στο Μιλάνο, ενώ δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να αναφερθεί και στο διπλό "αιώνιο" ντέρμπι που είναι προ των πυλών (αρχής γενομένης με το σημερινό για το Κύπελλο).

Πρκάτσιν: "Πιστεύω στον Παναθηναϊκό, αλλά..."

Έχεις πολλούς φίλους εδώ. Πως είδες τα πράγματα για την Αρμάνι κόντρα στους Μπόστον;

" Είμαι εδώ για να δω τους φίλους μου Κρούνοσλαβ Σιμόν και Στάνκο Μπάρατς που είναι εκπληκτικά παιδιά και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Φυσικά ήρθα να δω και τον κόουτς Γιάσμιν Ρέπεσα, ο οποίος με φιλοξενεί κιόλας. Νομίζω ότι κι οι δύο ομάδες ήταν κουρασμένες γιατί προέρχονταν από παιχνίδια που έπαιξαν πρόσφατα αλλά κι από ένα μεγάλο ταξίδι. Ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι για σόου".

Είσαι αισιόδοξος για την πορεία των φίλων σου στην Euroleague;

" Δεν γνωρίζω ποια είναι η φιλοδοξία τους και που στοχεύουν, όμως θεωρώ ότι έχουν το υλικό για να βρεθούν ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πιστεύω αν φτάσουν μέχρι τα προημιτελικά μετά τα πάντα μπορεί να είναι ανοικτά! Στους "8", πάντως θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα γι αυτούς".

Πρκάτσιν: "Πιστεύω στον Παναθηναϊκό, αλλά..."

- Φάση από αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού κόντρα στον Τζάκσον

Τις επόμενες ημέρες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι δύο φορές. Πως βλέπεις αυτά τα παιχνίδια; Έχεις κάποια πρόβλεψη;

" Φυσικά και πιστεύω στον Παναθηναϊκό, όμως ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια δείχνει να έχει καλύτερη ομάδα. Είναι ακριβή ομάδα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Όπως συμβαίνει πάντα στα ντέρμπι θα γίνουν αμφίρροπα ματς. Εγώ θα ποντάρω ότι θα νικήσει ο σύλλογος που αγωνιζόμουν, ο Παναθηναϊκός".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ