ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Περικλής Ιακωβάκης: "Το μεγάλο μυστικό του Navarino Challenge"

Περικλής Ιακωβάκης: "Το μεγάλο μυστικό του Navarino Challenge"
NAVARINO CHALLENGE BY MIKE TSOLIS

O Έλληνας πρωταθλητής στίβου, Περικλής Ιακωβάκης μίλησε στο Sport24.gr για την εμπειρία του Navarino Challenge, το μεγάλο μυστικό της διοργάνωσης, αλλά και τον... ευχάριστο προβληματισμό του.

To Navarino Challenge, η μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού, ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες γι' ακόμα μία χρονιά. Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές, με... μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη, έδωσαν το παρών στη διοργάνωση με το ρόλο του πρεσβευτή.

Μεταξύ των "εκλεκτών" καλεσμένων και ο Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος συνεργάζεται με το Navarino Challenge για 4η σερί χρονιά. Ο Έλληνας πρωταθλητής του στίβου μίλησε στο Sport24.gr για την ξεχωριστή εμπειρία ενός αθλητικού event, στάθηκε στο μυστικό που κάνει μοναδική τη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά αναφέρθηκε και στον... ευχάριστο προβληματισμό του.

Περικλής Ιακωβάκης: "Το μεγάλο μυστικό του Navarino Challenge"

O Περικλής Ιακωβάκης με τον συντάκτη του Sport24.gr, Ηλία Καλλονά

"Είναι πάρα πολύ επιτυχημένο και κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο. Είναι η 4η χρονιά που συνεργάζομαι με το Navarino Challenge και ο ευχάριστος προβληματισμός είναι πως ήταν fully booked το ξενοδοχείο, πιο πολύ από ποτέ. Υπάρχει 'πρόβλημα', καθώς είναι τεράστια η ζήτηση για ένα δωμάτιο. To event απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά. Στόχος είναι να έρθουν για ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, όπως το Costa Navarino και να περάσουν ένα αθλητικό τριήμερο.

Κολύμβηση, τρέξιμο, πολεμικές τέχνες, μπάσκετ, γκολφ συμπεριλαμβάνονται στα αθλήματα που έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν και είμαι βέβαιος πως θα ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Παράλληλα, όμως, έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολύ μεγάλους αθλητές. Εκπροσωπώντας το χώρο του στίβου, οφείλω να ομολογήσω πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με αθλητές που έχουν γράψει ξεχωριστή και μεγάλη ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. Πρόκειται για ένα μοναδικό event, που αντίστοιχό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια σε όσους το σκέφτηκαν, σε όσους το υλοποίησαν και σε έχουν 'τρέχουν' τη διοργάνωση", σχολίασε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής, ενώ σε ερώτηση για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των αθλητών και του κόσμου, απάντησε:

"Καταρχάς, το μεγάλο μυστικό είναι πως υπάρχει καθημερινή επαφή των αθλητών με τον κόσμο που έχει έρθει στο Navarino Challenge. Είμαστε μαζί στο πρωινό, στο μεσημεριανό, στο βραδινό, ανταλλάζουμε απόψεις και είμαστε μία μεγάλη παρέα. Ουσιαστικά, οι περισσότεροι είναι φίλοι μας. Προσωπικά, χάρηκα πάρα πολύ γιατί το Beachathlon, ένα event που αφορά αγωνίσματα στίβου στην παραλία, πέρα από τα 33 παιδιά που συμμετείχαν, έδωσαν το παρών και οι γονείς τους που ήθελαν κι εκείνοι να παίξουν. Κάναμε μήκος, ακόντιο, τρέξαμε σκυταλοδρομίες. Ήταν καταπληκτικό".

Photo Credits: Navarino Challenge by Mike Tsolis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καρνάζης για Κιπτσόγκε: "Τεράστιο κατόρθωμα, θα κατέβει κι άλλο ο χρόνος"
Τζο Αρλάουκας: "Εχω 10-15 λεπτά στη EuroLeague αν παίζω μόνο επίθεση"
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: "Έχω τρακ όταν μιλάω στον Γκάλη"
TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ