ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μπόρχα Βάγε στο Sport24.gr: "Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, ειδικά από μεγάλες ομάδες"

Μπόρχα Βάγε στο Sport24.gr: "Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, ειδικά από μεγάλες ομάδες"

Ο μεσοεπιθετικός της Ντεπορτίβο, Μπόρχα Βάγε μίλησε στο Sport24.gr για τον ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τη φημολογία για την ΑΕΚ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ενόψει του καλοκαιριού.

Το όνομα του αριστερού εξτρέμ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Μπόρχα Βάγε κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, καθώς ο Ισπανός μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και έχει προταθεί στις δύο ομάδες.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr. και ο Βασίλης Τεμπέλης, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αρέσει στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα. Άλλωστε αγωνίζεται σε μια θέση που θα ενισχυθούν οι πράσινοι κατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο (όποτε ανοίξει με δεδομένο τη μετάθεση του τέλους της σεζόν λόγω κορονοϊού).

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Μπόρχα Βάγε, ο οποίος εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, καθώς, όπως τόνισε, είναι επικεντρωμένος στην Ντεπορτίβο και τη μάχη που δίνει η ισπανική ομάδα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

"Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Όλοι θα ήθελαν να παίξουν σε μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Αλλά δεν γνωρίζω κάτι τη δεδομένη στιγμή, επειδή ο εκπρόσωπός μου είναι υπεύθυνος γι' αυτά τα θέματα. Προς το παρόν, σκέφτομαι μόνο την Ντεπορτίβο", ήταν το σχόλιο του Μπόρχα Βάγε, ο οποίος την εφετινή σεζόν έχει τρία γκολ σε 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Copa del Rey με την "Ντέπορ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Η δύσκολη περίπτωση του Μπόρχα Βάγε
TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ