ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μανωλάς: "Η Λίβερπουλ δεν ήταν καλύτερη από τη Ρόμα"

Liverpool's Roberto Firmino, left, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Liverpool's Roberto Firmino, left, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP

Ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε στο Sport24.gr ότι η Λίβερπουλ δεν ήταν καλύτερη από τη Ρόμα και ότι η διαιτησία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στον αποκλεισμό των "τζαλορόσι" από τον τελικό του Champions League.

Η Ρόμα βρέθηκε στα ημιτελικά του Champions League με δικό του γκολ, όταν έκανε το 3-0 απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Η πορεία των "τζαλορόσι" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση διεκόπη στους "4", αφού ο Κώστας Μανωλάς και οι συμπαίκτες του αποκλείστηκαν από τη Λίβερπουλ. Το 5-2 του Άνφιλντ δεν στάθηκε εφικτό να ανατραπεί από την ιταλική ομάδα, που όμως έφτασε πολύ κοντά μετά τη νίκη της με 4-2 στο "Ολίμπικο".

Ο διεθνής στόπερ έκανε σπουδαία εμφάνιση. Τόσο πολύ που υπήρξαν στιγμές το βράδυ της Τετάρτης (2/5), όταν όλο το Ολίμπικο τον χειροκροτούσε για τις ενέργειές του. Έβγαλε πάθος, ψυχή και κέρδισε όλες τις μονομαχίες. Ακόμα και λάθη όταν έκανε, τα διόρθωσε ο ίδιος.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο Sport24.gr από τη Ρώμη, λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης από τον διαιτητή Σκόμινα. Υποστήριξε πως η Λίβερπουλ δεν ήταν καλύτερη ομάδα από τη δική του και δήλωσε ότι αν ο ρέφερι ήταν αυτός που έπρεπε να είναι, στον τελικό της 26ης Μαΐου θα ήταν η Ρόμα. Αναφέρθηκε και στο μέλλον του, αλλά και στην Εθνική, που έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μανωλάς: "Η Λίβερπουλ δεν ήταν καλύτερη από τη Ρόμα"

-Τι αίσθηση σου αφήνουν τα δύο παιχνίδια με τη Λίβερπουλ; Αισθάνεσαι πίκρα ή θεωρείς ότι δίκαια έμεινε εκτός τελικού η Ρόμα;

"Η διαιτησία μάς αδίκησε. Δεν νομίζω ότι η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Κάναμε λάθη στο πρώτο ματς, αλλά όπως είδαμε όλοι μας, θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση αν η διαιτησία ήταν αυτή που έπρεπε".

-Πώς αισθάνεσαι που για πρώτη φορά στην καριέρα σου αγωνίστηκες σε έναν ημιτελικό Champions League;

"Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα. Γενικά τα παιχνίδια του Champions League είναι μοναδικά, όχι μόνο αυτά τα δύο στα ημιτελικά. Η αλήθεια είναι ότι τώρα έφυγα απογοητευμένος από τα ματς με τη Λίβερπουλ, γιατί θεωρούμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στον τελικό".

- Πώς σκέφτεσαι το μέλλον σου με δεδομένο ότι το όνομά σου ακούγεται διαρκώς και για κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες;

"Έχω ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο στη Ρόμα. Άλλωστε πρόσφατα ανανέωσα εδώ. Είμαι χαρούμενος εδώ, ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο και βλέπουμε τι θα γίνει στο μέλλον".

-Είχε έρθει στη Ρώμη για να δει το παιχνίδι σου ο προπονητής της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε. Ένα σχόλιό σου για την ελληνική ομάδα, που δεν εξασφάλισε πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

"Ευελπιστούμε να ξαναβρούμε το δρόμο μας, γιατί αξίζουμε να πάμε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Τώρα τελευταία δεν τα καταφέρνουμε και δεν δίνουμε το παρών. Ευελπιστούμε πως τα επόμενα χρόνια όλα θα είναι καλύτερα για την Εθνική και θα είμαστε κι εμείς στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων".

AP Photo/Riccardo De Luca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στον τελικό η Λίβερπουλ, η Ρόμα τη νίκη με 4-2
Οι φίλοι της Ρόμα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν παρά τον αποκλεισμό
Έξαλλος ο πρόεδρος της Ρόμα με τη διαιτησία
Και αν είχε δώσει το πέναλτι;
Ντι Φραντσέσκο: "Έπρεπε να πιστέψουμε περισσότερο"
Μόντσι: "Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει VAR"
TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ