ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κουτρουμπής: "Το ντέρμπι να φέρει νίκες και στα άλλα ντέρμπι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής τόνισε στο Sport24.gr. ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει ώθηση από την επικράτηση επί του Ολυμπιακού για να πετύχει τους στόχους του.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού έχει ωφελήσει τον Παναθηναϊκό σε πολλά επίπεδα, αλλά από μόνη της δεν κάνει τη διαφορά. Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Γιώργος Κουτρουμπής στο Sport24.gr, υποστηρίζοντας ότι η επικράτηση στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων επιβάλλεται να αποτελέσει τη «βάση» για την επίτευξη των στόχων.

Ο διεθνής στόπερ τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν εύκολο το ματς, όμως εστίασε στις δυνατότητες που έδειξαν και θέλουν να τις δείξουν εξ νέου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουτρουμπή μετά το παιχνίδι του «Απόστολος Νικολαΐδης» στο Sport24.gr:

Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, έχουν την αίσθηση ότι νικήσατε εύκολα. Έχετε την ίδια εντύπωση όσοι ήσασταν στον αγωνιστικό χώρο;

"Εμείς το κάναμε εύκολο με την απόδοση μας. Ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο, κερδίσαμε τις μονομαχίες και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι δεν αμφισβητεί κανένας ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια στο ντέρμπι. Ήταν ένα όμορφο βράδυ για εμάς και τους φιλάθλους".

Συμφωνείς ότι το 1-0 δεν αποτυπώνει την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι;

"Ισχύει αυτό. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο γκολ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Όλοι θα θέλαμε μία νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Αλλά, ας μην περνάμε στο άλλο άκρο. Μία νίκη σε ντέρμπι είναι σημαντική, έστω και με 1-0. Είναι ένα σημαντικό ματς και έπρεπε να νικήσουμε".

Σας αφήνει μία πικρία το γεγονός ότι δείχνετε ότι μπορείτε να παίξετε καλά, αλλά δεν έχετε μία καλή σεζόν;

"Σίγουρα, δεν είναι ωραίο να ξέρεις ότι μπορείς, αλλά δεν έχεις διάρκεια. Με τον Ολυμπιακό δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες ως ομάδα, όμως είμαστε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Άρα, κάτι δεν έχουμε κάνει αρκετά καλά και πρέπει να το βελτιώσουμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε ότι έγινε, μπορούμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο".

Πως πρέπει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός τη νίκη στο ντέρμπι;

"Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε. Να χαρούμε, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να κρατήσουμε τα θετικά. Είμαστε υποχρεωμένοι να μάθουμε να νικάμε εκτός έδρας και αρχίσουμε ένα σερί νικών. Κυρίως, να πετύχουμε τους στόχους που έχουν μείνει, την κατάκτηση του Κυπέλλου και την πρωτιά στα play offs".

Αυτή η νίκη θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για τη συνέχεια;

"Εξαρτάται από εμάς να την εκμεταλλευτούμε. Να συνεχίσουμε με ανάλογη προσπάθεια, με ηρεμία και με αυτοπεποίθηση. Να διατηρήσουμε τα θετικά που είχαμε στο ντέρμπι, να πάρουμε και άλλα νικηφόρα αποτελέσματα και να νικήσουμε τα επόμενα ντέρμπι".

Μετά από αρκετό καιρό, το «Απόστολος Νικολαΐδης» γέμισε. Πως αισθανθήκατε;

"Όταν οι οπαδοί γεμίζουν τις εξέδρες, έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να αποδώσουμε. Η ατμόσφαιρα είναι πιο θερμή και ο αντίπαλος πιέζεται περισσότερο. Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται να πούμε εμείς στους οπαδούς τι θα κάνουν. Η σεζόν δεν έχει καλά αποτελέσματα, οι οπαδοί μας έχουν στεναχωρηθεί και εμείς οφείλουμε να τους ξαναφέρουμε στο γήπεδο. Εάν παίζουμε, όμως με τον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ