ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γεωργάκης στο Sport24.gr: "Πάμε για νίκη σε κάθε παιχνίδι"

Γεωργάκης στο Sport24.gr: "Πάμε για νίκη σε κάθε παιχνίδι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Γεωργάκης μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Κόροιβου επί του Ρεθύμνου, επισημαίνοντας πως η ομάδα του παίζει για το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι.

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, νικώντας και το Ρέθυμνο στην έδρα του με 83-79 . Ο Γιώργος Γεωργάκης σημείωσε 12 πόντους στην αναμέτρηση και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου αν και αγωνίστηκε με πυρετό.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στο Sport24.gr για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο και τη νέα νίκη του Κόροιβου Αμαλιάδας που μετά την 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της κούρσας. Μάλιστα η εμφάνιση του Γεωργάκη αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία δεδομένου ότι κάλυψε με απόλυτη επιτυχία το κενό του Ντάρελ Χάρις που προφυλάχθηκε.

- Ποιο ήταν το "κλειδί" για να πάρετε τη νίκη στην αναμέτρηση;

"Το κλειδί ήταν πως μετά το εξαιρετικό μας πρώτο ημίχρονο παραμείναμε στη φιλοσοφία μας και δεν επηρεάστηκε η απόδοση μας. Το Ρέθυμνο είναι καλή ομάδα και περιμέναμε πως θα αντιδράσει, αλλά στο τέλος χειριστήκαμε σωστά το ματς και πήραμε τη νίκη".

- Πραγματοποίησες καλή εμφάνιση και πήρες πρωτοβουλίες στην επίθεση. Ήταν κάτι που το ήθελε από εσένα ο κόουτς;

"Όχι, ήταν κάτι που βγήκε μέσα στο παιχνίδι. Έτυχε να είμαι στο σημείο που πρέπει, οι συμπαίκτες μου με τροφοδότησαν, πήρα μπάλες και φρόντισα να τελειώσω σωστά τις φάσεις. Χαίρομαι που βοήθησα τον Κόροιβο, αλλά η ουσία είναι να παίζει καλά η ομάδα και να κερδίζει. Αυτό είναι το σημαντικό. Πιστεύω πως λειτουργούμε σωστά σαν ομάδα, παίζουμε ωραία και με αυτόν τον τρόπο φτάνουμε στις νίκες'.

- Πως είναι η συνεργασία με έναν νεαρό προπονητή όπως ο Χάρης Μαρκόπουλος;

"Η ηλικία δεν θεωρώ πως παίζει βασικό ρόλο όταν ένας άνθρωπος έχει δουλέψει τόσο πολύ στη ζωή του. Ο Χάρης Μαρκόπουλος είναι ένας αξιόλογος προπονητής, ο οποίος έχει δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή του και είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ μπάσκετ και διαθέτει γνώσεις. Περνάει περισσότερη ώρα στο γήπεδο και λιγότερη στο σπίτι του. Αυτό τα λέει όλα. Είναι ένας πολύ σωστός προπονητής και κάνει καλή δουλειά στην ομάδα μας".

- Ποιοι είναι οι στόχοι του Κόροιβου φέτος;

"Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και όπως έχετε δει οι περισσότερες ομάδες μπορούν να νικήσουν η μία την άλλη, σε οποιαδήποτε έδρα. Νομίζω πως είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τουλάχιστον των τελευταίων πέντε ετών. Αν εξαιρέσουμε τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που έχουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα, οι υπόλοιπες ομάδες είναι σχετικά κοντά. Δουλειά μας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βλέπουμε παραπέρα, μόνο το επόμενο ματς. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας η παραμονή στην κατηγορία".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ