ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ελαμπντελαουί στο Sport24.gr: "Απόλυτη κυριαρχία, αλλά πολύ κακό αποτέλεσμα το 1-1"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ομάρ Ελαμπντελαουί εξήγησε στο Sport24.gr τι άλλαξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο και χαρακτήρισε πολύ κακό αποτέλεσμα το τελικό 1-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ένας από τους σοβαρούς λόγους που ο Ολυμπιακός ανέβασε τόσο πολύ την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν και ο Ελαμπντελαουί. Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο ο Νορβηγός δεξιός μπακ θύμισε τον... παλιό καλό Ομάρ, με ακατάπαυστο τρέξιμο και συνεργασίες.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Sport24.gr για την αναμέτρηση που δεν ανέδειξε νικητή και ολοκληρώθηκε στο 1-1. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού εξήγησε τι διόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του και ήταν η... μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το πρώτο μισό.

"Τους πιέσαμε πολύ ψηλότερα, ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί, κερδίζαμε όλες τις μπάλες και δεν σταματήσαμε να πιέζουμε για να έχουμε εμείς τη μπάλα στην κατοχή μας. Αυτή ήταν η βασική διαφορά μας στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο. Βρισκόμασταν συνέχεια στην επίθεση, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί στην περιοχή τους. Είχαμε ωστόσο ευκαιρίες να βάλουμε γκολ, ίσως δύο και τρία. Απόλυτη κυριαρχία στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν αρκετό" ανέφερε αρχικά ο διεθνής ακραίος αμυντικός.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο η ομάδα έχανε 0-1, σχολίασε:

"Στα πρώτα 15 λεπτά δεν μπορώ να σου πω ότι δεν παίξαμε καλά. Ξεκινήσαμε δυναμικά, δίναμε πάσες με αυτοπεποίθηση, είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε ήμασταν νευρικοί και αγχωθήκαμε. Χάσαμε έτσι αρκετά λεπτά μέχρι να συνέλθουμε. Το γκολ μπορεί να επηρέασε τη νοοτροπία μας, αλλά είδατε την αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο και τη μεγάλη μας θέληση να φτάσουμε στο 1-1. Πραγματικά πετάξαμε το πρώτο ημίχρονο και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί σε καμία περίπτωση".

Όσο για το το αν είναι κακό αποτέλεσμα το 1-1 για τον Ολυμπιακό, απάντησε:

"Δεν το συζητήσαμε, πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα. Με γεμάτο το γήπεδο, αυτό το ντέρμπι στην έδρα μας έπρεπε να το πάρουμε. Αναμφίβολα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα"
Πρώτα στα σκουπίδια, μετά μονότερμα
Αβραάμ κατά διαιτησίας: "Τον Ολυμπιακό οφείλουν να τον σέβονται"
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1: Η κριτική των "ερυθρόλευκων"
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ακούστε πώς μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 τα γκολ του ντέρμπι
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1: Από ένα ημίχρονο, από έναν βαθμό
TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ