ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Άκπομ: "Μεταγραφή; Μόνο ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Τσούμπα Άκπομ μίλησε στο Sport24.gr μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου για το 50άρι σερί του Δικεφάλου, τη μάχη τίτλου με τον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά σενάρια που τον εμπλέκουν με την Αγγλία.

Ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Τσούμπα Άκπομ (γκολ και ασίστ ξανά) νίκησε την Πέμπτη 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, συνέχισε συγκάτοικος με τον Ολυμπιακό στην κορυφή (πριν βέβαια οι "ερυθρόλευκοι" απολέσουν βαθμούς στον Βόλο) και έφτασε τα 50 σερί ματς αήττητος!

Ο 24χρονος επιθετικός ανέκτησε την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα, βρήκε ξανά θέση στο αρχικό σχήμα και μετά το Αγρίνιο και στη Νέα Σμύρνη όχι μόνο σκόραρε, αλλά έδωσε και ασίστ στο ίδιο ματς.

Το Sport24.gr τον συνάντησε στη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Νέας Σμύρνης μετά το τέλος της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής.

Ο φορ του Δικεφάλου μίλησε για την αυτοπεποίθηση που νιώθει, το αήττητο σερί, τη μάχη τίτλου με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη μεταγραφολογία που τον φέρνει κάθε λίγο στο στόχαστρο ομάδων της Premier League.

- Δεύτερο διαδοχικό ματς με γκολ και ασίστ. Ακόμη μεγαλύτερη η αυτοπεποίθηση;

"Ναι, έτσι είναι. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος όταν θα σου δοθεί η ευκαιρία. Είμαι έτοιμος".

- Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν το 50ό σερί αήττητο στο πρωτάθλημα. Πέρα από τη μάχη του τίτλου είναι και το σερί και η συνέχισή του στο μυαλό σας;

"Δεν το σκεφτόματε. Για να είμαι πιο ακριβής δεν σκεφτόμαστε να χάσουμε. Αν θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να είσαι το ίδιο καλός σε κάθε ματς της σεζόν".

- Νιώθεις ως ένα καυτό εννιάρι του ελληνικού πρωταθλήματος;

"Όχι, όχι δεν το βλέπω έτσι. Ποτέ δεν το είδα έτσι. Είναι ομαδικό το παιχνίδι. Δεν επικεντρώνομαι στον εαυτό μου, αλλά στην ομάδα"

- Πιστεύεις ότι έτσι θα εξελιχθεί η μάχη του τίτλου; Βαθμό-βαθμό, ματς-ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό; Θα κριθεί στα playoffs; Στην Τούμπα ή στο Καραϊσκάκης;

"Ναι νομίζω ότι θα πάει παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα κριθεί στην Τούμπα ή σε κάποιο άλλο γήπεδο. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό. Εμείς βλέπουμε την ομάδα μας κι όχι τους άλλους. Δεν με ενδιαφέρει εάν ο κόσμος λέει ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα ή δεν είναι η καλύτερη ομάδα. Με ενδιαφέρει τι κάνουμε και τι πιστεύουμε εμείς".

- Έρχεται μεταγραφική περίοδος και το όνομά σου έχει συνδεθεί με ομάδες από την Αγγλία. Τι θα κάνεις εάν φθάσει μια πρόταση από ομάδα της Premier League;

"Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στον ΠΑΟΚ. Μόνο ΠΑΟΚ (στα ελληνικά). Αγαπώ την ομάδα και τον κόσμο, ο οποίος με στηρίζει και με υποστηρίζει είτε παίζω, είτε όχι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ