ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αγκάνοβιτς: "Μετά τη μπουνιά στο κεφάλι, δεν ήξερα πού βρισκόμουν"

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Αγκάνοβιτς, Κλωναρίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς δήλωσε στο Sport24.gr ότι μετά τη μπουνιά που δέχτηκε από τον Μοράν στο ΑΕΛ - ΑΕΚ, δεν ήξερε πού βρισκόταν. Υποστήριξε ότι έπρεπε να δοθεί κόκκινη, αλλά πως δεν κατηγορεί τους διαιτητές καθώς "άνθρωποι είναι κι αυτοί". (VIDEO, PHOTO)

Πρωταγωνιστής στη φάση του γκολ της ΑΕΚ, στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ, ήταν ο Αντνάν Αγκάνοβιτς. Στην προσπάθειά του να προστατέψει τη μπάλα, δέχτηκε ένα χτύπημα από τον Μοράν, οι παίκτες των "βυσσινί" σταμάτησαν περιμένοντας τον καταλογισμό φάουλ, αλλά ο Μασούντ που έφυγε στην κόντρα, σκόραρε και έκανε το 0-1.

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν τελικά 2-1 και μία μέρα μετά ο Κροάτης χαφ τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για τη φάση που προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες. Σύμφωνα με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό της ΑΕΛ, έπρεπε να καταλογιστεί όχι μόνο φάουλ, αλλά και κόκκινη στον παίκτη της ΑΕΚ, λέγοντας πάντως ότι δεν είδε καν ποιος τον χτύπησε. Υποστήριξε, ωστόσο, πως όλοι κάνουν λάθη και δεν έδειξε διάθεση να κατηγορήσει τους διαιτητές. Ανέφερε, ακόμα, ότι παρά τη νίκη της ομάδας, του, η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αγκάνοβιτς, Μπακάκης EUROKINISSI SPORTS

- Η ΑΕΚ προερχόταν από 26 παιχνίδια χωρίς ήττα. Τη νικήσατε και μάλιστα με ανατροπή. Πόσο εφικτή είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου;

"Ήταν ζόρικο ματς, με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα. Κάποιες στιγμές πίστεψα ότι είναι αγώνας πάλης και όχι ποδοσφαιρικό ματς. Σε αυτό το στάδιο όμως, όταν έχεις να κάνεις με ημιτελικό Κυπέλλου, το καταλαβαίνω. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη, αν και πιστεύω ότι η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί. Οι πιθανότητες είναι με το δικό τους μέρος. Έχουμε κι εμείς ποιοτικούς παίκτες, αλλά για να περάσουμε από την Αθήνα, πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι. Πήραμε μεγάλη νίκη. Είμαστε καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, έκανε φοβερή εμφάνιση".

- Στη φάση του γκολ της ΑΕΚ έχεις πέσει στον αγωνιστικό χώρο από μαρκάρισμα του Μοράν. Οι συμπαίκτες σου έχουν σταματήσει περιμένοντας ότι θα καταλογιστεί φάουλ, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ποιο είναι το σχόλιό σου για τη συγκεκριμένη φάση;

"Δεν είδα καν ποιος παίκτης με χτύπησε, γιατί ήρθε από πίσω μου. Προσπάθησα να προστατέψω τη μπάλα και με χτύπησε πίσω από το κεφάλι. Δεν πήγε για μπάλα. Όλοι οι διαιτητές κάνουν λάθη, αλλά ένας από αυτούς, προφανώς ο επόπτης, έπρεπε να το δει. Το περίμενα ότι θα γινόταν σκληρό παιχνίδι και εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα σκληρά μαρκαρίσματα. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο χτύπημα που μου έγινε, έγινε σκοπίμως. Ο διαιτητής πάντως έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα. Ένιωσα μεγάλο πόνο. Για τρία δευτερόλεπτα, δεν ήξερα που βρισκόμουν. Ένιωσα μπουνιά πίσω από το κεφάλι. Το μόνο που κατάφερα να δω, είναι η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα μας στην εξέλιξη της φάσης".

- Είπες τίποτα στον διαιτητή για τη συγκεκριμένη φάση μετά το ματς;

"Δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Είμαστε όλοι άνθρωποι και δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, όπως κι εγώ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κάνω λάθη".

- Ήρθε κάποιος παίκτης της ΑΕΚ να σου μιλήσει ή μήπως να ζητήσει συγγνώμη;

"Δεν ήρθε κανείς, αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας. Κι εγώ έκανα δυνατά μαρκαρίσματα, διεκδικώντας τη μπάλα".

- Στο 81' έγινες αλλαγή, καθώς τραυματίστηκες; Είναι σοβαρό το χτύπημα;

"Είναι δυστυχώς. Θα μείνω εκτός για περίπου 20-25 μέρες. Είμαι χαρούμενος όμως για τη νίκη της ομάδας μου, σκέφτομαι θετικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σούζα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΛ, 2-1 την ΑΕΚ
Φατιόν: "Ήταν φάουλ και κόκκινη κάρτα στο γκολ της ΑΕΚ"
ΠΑΕ ΑΕΛ: "Νικήσαμε και τα κοράκια"
Ντόστανιτς: "Οι παίκτες δίνουν και τη ζωή τους για τη φανέλα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ