ΑΕΚ

Ζήσης: "Θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, δύσκολο το έργο μας με τον Παναθηναϊκό"

Ζήσης: "Θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, δύσκολο το έργο μας με τον Παναθηναϊκό"

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης της Stoiximan Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ έθεσε και τον στόχο της Ένωσης.

Στη Συνέντευξη Τύπου για τους ημιτελικούς και τελικούς της Stoiximan Basket League, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης μίλησε για τον στόχο της Ένωσης αλλά και τις δυσκολίες του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

"Αρχικά συγχαρητήρια σε όλους. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος της EuroLeague έχει βρει σταθερότητα στο παιχνίδι του. Είναι μία ομάδα που είναι ξεκάθαρο τι θέλει να κάνει σε άμυνα και επίθεση και γι' αυτό το έργο μας είναι δύσκολο. Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς. Πάνω απ' όλα να είμαστε ομάδα πάνω στο παρκέ και αυτό θα μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε".

Για τον ΑΕΚ: "Περάσαμε δύσκολα κατά τη διάρκεια της σεζόν, σίγουρα μας έλλειψε η σταθερότητα, αλλά τώρα μπορούμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στους καλύτερους. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο".

Για την σειρά με τον ΠΑΟΚ: "Η σειρά ήταν εξαιρετική. Είναι σημαντικό ότι έχουμε την εμπειρία των playoffs, προφανώς όμως τώρα η δυναμικότητα και η ένταση θα ανέβει περισσότερο λόγω του ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα EuroLeague".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ