ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Τσιμίκας: Έδωσε ρεσιτάλ με τον Άντριαν, τραγουδώντας το "Τιάγκο Αλκαντάρα" στη γιορτή της Λίβερπουλ

Τσιμίκας: Έδωσε ρεσιτάλ με τον Άντριαν, τραγουδώντας το "Τιάγκο Αλκαντάρα" στη γιορτή της Λίβερπουλ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ TWITTER

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν από τους πρωταγωνιστές στη γιορτή που έστησε η Λίβερπουλ για να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν, με τον διεθνή μπακ να τραγουδάει το "Τιάγκο Αλκαντάρα" μαζί με τον Άντριαν στο διώροφο λεφορείο των κόκκινων.

Η Λίβερπουλ δεν έκλεισε τη σεζόν όπως θα ονειρευόταν, αφού έχασε την Premier League για έναν πόντο από την Μάντσεστερ Σίτι και το Champions League για ένα γκολ από την Ρεάλ, παρόλα αυτά οι άνθρωποί της θέλησαν να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο της ομάδας στους δρόμους της πόλης μετά από τον αριθμό-ρεκόρ των 63 αγώνων που έδωσαν και τα δύο τρόπαια (League Cup, FA Cup) που κατέκτησαν.

Αυτό έγινε την περασμένη Κυριακή, την επομένου του τελικού στο Παρίσι, με το ανοιχτό διώροφο λεοφορείο της ομάδας να διανύει διαδρομή 13,5 χιλιομέτρων και τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να αποθεώνονται από περίπου 500.000 φίλους της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι παίκτες του Κλοπ χάρηκαν με την ψυχή τους την αγάπη που εισέπραξαν από τον κόσμο ενώ και οι ίδιοι το διασκέδασαν σαν μικρά παιδιά, με ένα video που δημοσίευσε την Τρίτη (31/5) η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter να είναι ενδεικτικό.

Σε αυτό πρωταγωνιστής είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έχοντας δίπλα του τον Άντριαν για να σιγοντάρει, τραγουδάει το σύνθημα "Τιάγκο Αλκαντάρα" έχοντας δίπλα του τον Ισπανό συμπαίκτη του, με τον διεθνή μπακ να δίνει ένα ερμηνευτικο κρεσέντο και να το συνοδεύει μάλιστα με ένα φιλί στο κεφάλι του Τιάγκο.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ