CHAMPIONS LEAGUE

Τσέλσι - Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του ημιτελικού

Ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Ζορζίνιο στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι
Ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Ζορζίνιο στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι © 2021 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο Εντέν Αζάρ θα βρεθεί στο βασικό σχήμα του Ζινεντίν Ζιντάν, στην προσπάθεια της Ρεάλ να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Champions League, μέσα στο Λονδίνο επί της Τσέλσι.

Ο Εντέν Αζάρ πήρε το χρίσμα απ' τον Ζινεντίν Ζιντάν για το βασικό σχήμα του στη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League κόντρα στην Τσέλσι. Ο τεχνικός της Ρεάλ προτίμησε τον Βέλγο μεσοεπιθετικό αντί του Ασένσιο ή του Φεντερίκο Βαλβέρντε, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην πιο ακριβή μεταξύ των "μερένγκες" τα τελευταία 8 χρόνια. Στην ενδεκάδα θα βρεθεί και ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος απουσίασε απ' το πρώτο παιχνίδι (1-1) λόγω κορονοϊού, με τον αντικαταστάτη του, Νάτσο, να μετατοπίζεται δεξιά λόγω του τραυματισμού του Ντάνι Καρβαχάλ.

Στον αντίποδα, ο Τόμας Τούχελ δεν μπορούσε να κρατήσει στον πάγκο τον φορμαρισμένο Κάι Χάβερτς και γι' αυτό θυσίασε τον Κρίστιαν Πούλισικ, ενώ προτίμησε για δεξιά τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα αντί του Ρις Τζέιμς. Ο δε Αντόνιο Ρίντιγκερ, που αποκόμισε μικροτραυματισμό στο πρώτο παιχνίδι, θα αγωνιστεί αλλά με μάσκα στο πρόσωπο.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Κρίστενσεν, Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Μάουντ, Χάβερτς, Βέρνερ

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Ράμος, Μεντί, Μόντριτς, Καζεμίρο, Αζάρ, Μπενζεμά, Βινίσιους

Photo Credits: © 2021 Bernat Armangue/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ