NEW ARTICLES

Το Video Chat μετά τους δύο ημιτελικούς

Το Video Chat μετά τους δύο ημιτελικούς

Οι Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάνος Μίχαλος συζήτησαν μαζί τον καλεσμένο, Γιώργο Μπαρτζώκα και απάντησαν στις ερωτήσεις σας. Δείτε videos!

Την Πέμπτη πήρατε την πρώτη γεύση από την εκπομπή του Μάνου Μίχαλου με τον Στέφανο Τριαντάφυλλο, ακολούθησε άλλη μια την Παρασκευή το μεσημέρι και η τριλογία ολοκληρώθηκε μετά τους ημιτελικούς του Final Four της Κωνσταντινούπολης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως... τελειώσαμε, αφού την Κυριακή τα μεσάνυχτα, λίγο μετά τον τελικό θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας.

Την Παρασκευή λοιπόν, οι Μάνος Μίχαλος και Στέφανος Τριαντάφυλλος υποδέχτηκαν τον προπονητή του Πανιωνίου, Γιώργο Μπαρτζώκα και απάντησαν στις ερωτήσεις των αναγνωστών σχετικά με την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα.

Η συμμετοχή σας ήταν πολύ μεγάλη, αφού οι ερωτήσεις σας έπεφταν "βροχή", ενώ υπήρξε σύνδεση μέσω Skype με τον Γιάννη Φιλέρη από το γήπεδο της Κωνσταντινούπολης, αλλά και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Δείτε μερικά αποσπάσματα και μην ξεχνάτε πως την Κυριακή μετά τον τελικό, θα έχει νέα εκπομπή όπου εσείς θα κάνετε τις ερωτήσεις σας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ