ΤΕΝΙΣ

Ρουσέντσκι: "Ίσως το τελευταίο τουρνουά του Μάρεϊ είναι το Wimbledon"

Ο Άντι Μάρει στο us open
Ο Άντι Μάρει στο us open AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Γκρέγκ Ρουσέντσκι  φοβάται ότι το Wimbledon του επόμενου έτους μπορεί να αποτελέσει το τελευταίο τουρνουά της καριέρας του Άντι Μάρεϊ.

Ο Μάρεϊ προσπαθεί να καταπολεμήσει το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο ισχίο, για πάνω από τρία χρόνια, ενώ πέρυσι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Πάλεψε να βρει τον ρυθμό και την φυσική του κατάσταση το 2020, ωστόσο έμοιαζε σαν την σκιά του εαυτού, ιδίως στο Γαλλικό Όπεν.

"Ελπίζω ότι θα έχει ένα "μεγάλο" Wimbledon. Υπάρχει πολύς κόσμος που θα τον υποστηρίξει εκεί," είπε ο Ρουσέντσκι σύμφωνα με το Tennisbuzz.

"Έχει ακόμα προβλήματα με το ισχίο του, επομένως θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο γι 'αυτόν να κερδίσει ένα Grand Slam. Ποιος ξέρει ίσως το Wimbledon να είναι η τελευταία του διοργάνωση;" είπε ο συμπατριώτης του.

Αν αυτοί οι φόβοι επιβεβαιωθούν και ο Βρετανός αποσυρθεί, μην μπορώντας να ανακτήσει το παλιό-υψηλό επίπεδο παιχνιδιού του, ο Ρουσέντσκι πιστεύει ότι η κληρονομιά που θα αφήσει, θα είναι μοναδική.

"Είχε μια απίστευτη καριέρα, δύο τίτλοι Wimbledon, δύο χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Νο1 στον κόσμο. Δεν έχει τίποτα να αποδείξει σε κανέναν", συμπλήρωσε ο Βρετανός.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ