XGOALS BET

Προγνωστικά Ιταλία: Βελτιωμένη και με θετική παράδοση η Κάλιαρι

Ο τεχνικός της Κάλιαρι, Βάλτερ Ματσάρι σε αγώνα κόντρα στη Λάτσιο
Ο τεχνικός της Κάλιαρι, Βάλτερ Ματσάρι © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Η εμφανώς βελτιωμένη Κάλιαρι, όπως μαρτυρούν και τα xGoals, δοκιμάζεται απόψε στο Τορίνο, σε μία έδρα που παραδοσιακά σκοράρει.

Το πρόγραμμα της Κυριακής στη Serie A ανοίγει με το παιχνίδι της Τορίνο κόντρα στην Κάλιαρι (13:35 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Μία ιδιαίτερη αναμέτρηση, καθώς στον πάγκο της Κάλιαρι βρίσκεται ο Βάλτερ Ματσάρι, που ήταν τεχνικός της Τορίνο από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020.

Τορίνο - Κάλιαρι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Τορίνο βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Ούτε κινδυνεύει, ούτε μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προέρχεται από σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη (0-2-2), ωστόσο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Γιουβέντους ήταν εξαιρετική. Ισοφάρισε στο 62' σε 1-1 και θα μπορούσε να φτάσει και στην ανατροπή.

Η Κάλιαρι δίνει αγώνα για την επιβίωσή της στην κατηγορία και κάθε ματς μέχρι το φινάλε της σεζόν θα είναι τελικός. Στον πρώτο γύρο ήταν τραγική. Mετά την αλλαγή του χρόνου όμως, έχει βελτιώσει κατακόρυφα την απόδοσή της και μέσα στο 2022 έχει απολογισμό 3-3-1 σε επτά ματς πρωταθλήματος.

Την προηγούμενη εβδομάδα έφερε 1-1 εντός έδρας με τη Νάπολι σε ματς που κυριάρχησε και άξιζε τη νίκη, όπως επιβεβαιώνουν και τα xGoals (2,25-1,45). Ελαφρώς καλύτερη ήταν και στο εκτός έδρας 1-1 με την Έμπολι, όπου τα xGoals έγραψαν 0,62-0,83. Στο διπλό (2-1) επί της Αταλάντα είχε xGoals 0,98-1,63, ενώ και στο 1-1 με τη Φιορεντίνα ήταν εξαιρετικά δημιουργική, αφού τα xGoals έφτασαν στο 2,42-2,56.

Η Κάλιαρι έχει εκτοξεύσει την παραγωγικότητά της στο β' γύρο. Όπως μαρτυρούν και τα xGoals δημιουργεί πλέον πολύ περισσότερες καθαρές φάσεις και με δεδομένο ότι έχει πολύ πιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο από την Τορίνο, δεν αποκλείεται να χτυπήσει αποτέλεσμα και εκεί. Άλλωστε, οι γηπεδούχοι έχουν και δύο σημαντικές απουσίες (Μαντραγκόρα, Πρατ), ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την ιδιαιτερότητα με τον Ματσάρι, που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Το διπλό παίζει σε πολύ υψηλές τιμές, άνω του 5.00, συνεπώς μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε και την κάλυψη στην ισοπαλία, με τη διπλή ευκαιρία να βρίσκεται στο καλοπληρωμένο 2.10. Με ρίσκο φυσικά παίζεται και το combo με το Goal/Goal στο 3.60, δεδομένου ότι η Κάλιαρι σκοράρει εννιά σερί αγώνες στο Τορίνο, με τους τελευταίους επτά από το 2013/14 και μετά να λήγουν στο αμφίσκορο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο – Κάλιαρι: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 3.60): 13:35
TAGS XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ