ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Κυνηγάει και τη διαφορά η Εφές

Προγνωστικά EuroLeague: Κυνηγάει και τη διαφορά η Εφές
PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Η διαβολοβδομάδα της EuroLeague συνεχίζεται με ακόμη δύο κρίσιμες αναμετρήσεις σε Κωνσταντινούπολη και Τελ Αβίβ. Στοιχηματική δυάδα στο 2.80.

Πολύ μεγάλο ματς απόψε στο Σινάν Ερντέμ ανάμεσα στην Εφές και την Αρμάνι Μιλάνο με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το πλεονέκτημα έδρας (19:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Το Μιλάνο έχει δύο νίκες περισσότερες από την Εφές και είχε κερδίσει 75-71 στον πρώτο γύρο. Επομένως, οι πρωταθλητές Ευρώπης χρειάζονται απόψε νίκη με τουλάχιστον 5 πόντους διαφορά για να πάρουν την ισοβαθμία.

Η Εφές προέρχεται από το σπουδαίο 93-90 κόντρα στη Ρεάλ. Με αυτή τη νίκη το σύνολο του Εργκίν Αταμάν έστειλε το μήνυμα ότι θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για μία θέση στην πρώτη τετράδα της EuroLeague.

Στον αντίποδα, το Μιλάνο, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν έχει υποστεί τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Έχασε με 9 πόντους στο ΣΕΦ, ηττήθηκε στην παράταση από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και συνετρίβη (75-58) στο Τελ Αβίβ. Μοναδική νίκη σε αυτό το διάστημα το οριακό 76-75 στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με την Εφές, η οποία εντός έδρας σκοράρει πάνω από 88 πόντους κατά μέσο όρο και το ρεκόρ της είναι 10-1 (χωρίς τα αποτελέσματα με τις ρωσικές ομάδες), έχοντας χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Στο 1.75 ο άσος με -4,5 πόντους χάντικαπ για την Εφές, η οποία μετρούσε 14 σερί νίκες στην Πόλη επί του Μιλάνο, πριν το 69-72 του 2020.

Μακάμπι - Ρεάλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μακάμπι, πραγματοποιώντας την κορυφαία της αμυντικά εμφάνιση, κράτησε το Μιλάνο στους 58 πόντους και έφτασε σε μία νίκη κομβικής σημασίας, στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στα playoffs. Μάλιστα, τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι ο Γουιλμπέκιν σημείωσε μόλις τρεις πόντους.

Η "ομάδα του λαού" με ρεκόρ 12-11 είναι αυτή τη στιγμή έβδομη στην κατάταξη και υποδέχεται τώρα (21:05 Novasports Prime, Live από το SPORT24) τη Ρεάλ (18-7), η οποία παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση και έχει καπαρώσει το πλεονέκτημα έδρας.

Το σύνολο του Πάμπλο Λάσο πλησίασε σε ένα μεγάλο διπλό στην Πόλη απέναντι στην Εφές την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να "αποκρούσει" την αντεπίθεση των Τούρκων και τελικά λύγισε, παρότι είχε το προβάδισμα στα πρώτα τρία δεκάλεπτα.

Η Ρεάλ, προφανώς και είναι ανώτερο ποιοτικά σύνολο από τη Μακάμπι, ωστόσο οι Ισραηλινοί παίζουν για τη θέση τους στην οκτάδα και έρχονται από μία μεγάλη νίκη ψυχολογίας. Με βάση την εικόνα που είχε η Μακάμπι κόντρα στο Μιλάνο, αναμένεται απόλυτα ανταγωνιστική και απόψε. Άλλωστε και στον πρώτο γύρο είχε κοντράρει τη Ρεάλ, χάνοντας στις λεπτομέρειες με 72-70. Στο 1.60 ο άσος με +6,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές – Μιλάνο: 1 -4,5 (απόδοση 1.75), 19:30
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ: 1 +6,5 (απόδοση 1.60), 21:05
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ