ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επίσημα έως το 2024 στον Δικέφαλο ο Σβιντέρσκι

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Κάρολ Σβιντέρσκι
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Κάρολ Σβιντέρσκι PAOK FC

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κάρολ Σβιντέρσκι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Παίκτης του ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2024 θα είναι ο Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Πολωνό επιθετικό. Μία εξέλιξη που ήταν γνωστή εδώ κι αρκετές ημέρες, καθώς είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για νέο τριετές συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές.

Την περσινή σεζόν ο Πολωνός επιθετικός αγωνίστηκε 49 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 11 γκολ και οκτώ ασίστ. Συνολικά με τον Δικέφαλο έχει αγωνιστεί 105 φορές, σημειώνοντας 31 γκολ και μοιράζοντας έντεκα ασίστ.

Η ανακοίνωση: "Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κάρολ Σφιντέρσκι ως το 2024.

Ο Πολωνός επιθετικός ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019 ως μια προοπτική για το μέλλον, αλλά με άμεση ένταξη στο rotation του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να δείξει τα στοιχεία που έκαναν το τμήμα scouting του ΠΑΟΚ να εισηγηθεί την απόκτησή του. Το τέλος της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει το αήττητο double.

Έκτοτε, ο #Swarovski συνέχισε ν’ ανεβάζει σταθερά την απόδοσή του και τους αριθμούς του αποτελώντας σταθερή αξία στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν είχε συνέβαλε στην επίτευξη 17 τερμάτων (11 γκολ, 6 ασίστ), κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Πολωνίας και συμμετείχε στο Euro 2020.

Η ανταμοιβή του ήταν η υπογραφή νέου συμβολαίου που θα τον κρατήσει στην Τούμπα ως το 2024".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ