ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε πρόστιμο σε Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο για το κορονο-πάρτι

Σεμέδο και Ραντζέλοβιτς πριν από αγώνα του Ολυμπιακού στο Φάληρο
Σεμέδο και Ραντζέλοβιτς πριν από αγώνα του Ολυμπιακού στο Φάληρο EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε απαράδεκτη την κίνηση των Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο να δώσουν το παρών στο κορονο-πάρτι, τους κάλεσε σε απολογία και προανήγγειλε το "ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο".

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση επισήμως για την κίνηση των Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο να δώσουν το παρών στο κορονο-πάρτι που έγινε σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού αργά το βράδυ της Κυριακής (8/11).

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ χαρακτήρισε απαράδεκτη την κίνηση των τριών παικτών και προανήγγειλε το "ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο", το οποίο "θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας".

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να βρεθούν στο πάρτι, λίγες ώρες μετά την επιστροφή της αποστολής από την Κρήτη, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News247.gr, το πάρτι έγινε σε roof garden και υπήρχε και dj! Ύστερα από καταγγελία πολίτη, αστυνομικοί μετέβησαν, λίγο πριν από τις 02:30, στο σημείο και διέκοψαν το πάρτι. Η διοργανώτρια συνελήφθη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ